آتش‌نشانی: مشاهده دود در منطقه ۲۲ مربوط به آتش‌ زدن ضایعات بوده است

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با تشریح جزئیات حادثه مقابل شرکت مینو اعلام کرد آتش‌سوزی ارتباطی با این شرکت نداشته و ناشی از سوزاندن ضایعات توسط یک شرکت خصوصی بوده است.

به گزارش شهر، پس از انتشار تصاویری در فضای مجازی با این ادعا که شرکت مینو دچار آتش‌سوزی شده است، توضیحات سازمان آتش‌نشانی نشان می‌دهد این تصاویر ارتباطی با شرکت مینو ندارد.

جلال ملکی در توضیح این موضوع اظهار کرد: ساعتی پیش دودی در این محدوده مشاهده شد که به دنبال آن نیروهای آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از حضور در محل بررسی کردند و مشخص شد یکی از کارخانجات تولیدی، مقداری ضایعات را آتش زده و منشأ دود نیز همین موضوع بوده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه این حادثه هیچ ارتباطی با شرکت مینو نداشته است، گفت: مشکل خاصی در محل وجود نداشت و نیروهای آتش‌نشانی پس از اطمینان از ایمن بودن شرایط، به ایستگاه‌های خود بازگشتند.

انتهای پیام/

۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۴
کد مطلب: 83359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =