اکران دیوارنگار «انتقام حتمی است» در چهارراه جمهوری

همزمان با اجرای تازه‌ترین برنامه‌های فرهنگی و هنری در سطح شهر، دیوارنگار جدید چهارراه جمهوری منطقه ۱۱ با شعار «انتقام حتمی است» اکران و در معرض دید عموم شهروندان قرار گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، این دیوارنگار با بهره‌گیری از عناصر نمادین و مضامین روز، در یکی از پرترددترین تقاطع‌های پایتخت چهارراه جمهوری نصب شده است. در این اثر، تصویر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در حالی به نمایش درآمده که دستانی دور گردن او حلقه زده‌اند؛ تصویری نمادین که در کنار شعار محوری دیوارنگار، بر مفهوم انتقام از عاملان جنایت و ظلم تأکید دارد.

این دیوارنگار با عبارت «برای ماکان نصیری» آغاز می‌شود و در ادامه، با یادآوری داغ‌ها و رنج‌های مردم ایران، جملاتی همچون «برای مردم مظلوم جنوب»، «برای خون‌های به‌ناحق ریخته»، «برای شهدای مظلوم ناو دنا»، «برای مادران داغدار ایران»، «برای آنان که تا همیشه می‌مانند» و «برای امنیت ایران» را در خود جای داده است.

در بخش دیگری از این اثر، جمله‌ای از حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای درج شده است:

«این جنایتکاران که فهرستی از صدر تا ذیل‌شان موجود است، آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد.»

شعار پایانی این دیوارنگار با عنوان «انتقام حتمی است» و عبارت انگلیسی Revenge is inevitable، پیام اصلی این اثر را به مخاطبان منتقل می‌کند.

شهرداری منطقه ۱۱ با اجرای این‌گونه آثار هنری و فرهنگی در فضاهای شهری، تلاش دارد ضمن بهره‌گیری از ظرفیت هنر شهری، پیام‌های فرهنگی و اجتماعی را در قالبی هنرمندانه به شهروندان و مخاطبان منتقل کند.

انتهای پیام/

۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۵
کد مطلب: 83669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =