روایت مقاومت ایران در کنار ارائه خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی

شهردار منطقه ۷ از خدمت‌رسانی این منطقه به زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: امسال علاوه بر خدمات اسکان، پذیرایی و رفاهی، برپایی حسینیه، مراسم شبانه عزاداری و اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت مقاومت و جنگ دشمن آمریکائی-صهیونیستی، از مهم‌ترین تفاوت‌های موکب‌های منطقه ۷ نسبت به سال‌های گذشته است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمدهادی علی‌احمدی با اشاره به آمادگی دو موکب این منطقه در کربلای معلی خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم که امسال نیز توفیق خدمت به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) نصیب مجموعه منطقه ۷ شده و برای چندین سال متوالی در مسیر خدمت‌رسانی به عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) حضور خواهیم داشت.

وی افزود: موکب‌های منطقه ۷ به مدت حدود ۱۰ روز منتهی به اربعین حسینی، آماده ارائه خدمات به زائران هستند و امکانات لازم برای اسکان، پذیرایی و استراحت زائران در این مواکب پیش‌بینی شده است تا زائران بتوانند در فضایی مناسب از خدمات بهره‌مند شوند.

شهردار منطقه ۷ با اشاره به ویژگی‌های جدید موکب‌های امسال گفت: یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های خدمت‌رسانی منطقه ۷ در اربعین امسال، راه‌اندازی حسینیه در محل استقرار موکب است که هر شب میزبان مراسم عزاداری و برنامه‌های مذهبی برای زائران حضرت سیدالشهدا(ع) خواهد بود.

 علی‌احمدی ادامه داد: همچنین در راستای تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت، فضایی فرهنگی با محوریت حماسه مقاومت و حمایت از رزمندگان جمهوری اسلامی ایران در موکب منطقه ۷ پیش‌بینی شده تا زائران در کنار بهره‌مندی از خدمات رفاهی، از برنامه‌های فرهنگی و معرفتی نیز استفاده کنند.

وی تأکید کرد: خدمات اسکان، تغذیه، پذیرایی و امکانات رفاهی همچون سال‌های گذشته در اختیار زائران قرار خواهد گرفت، اما امسال با اضافه شدن حسینیه، برگزاری آیین‌های عزاداری و برنامه‌های فرهنگی، تلاش شده است فضای موکب علاوه بر پاسخگویی به نیازهای رفاهی، پاسخگوی نیازهای معنوی زائران نیز باشد.

شهردار منطقه ۷ همچنین از خدمت رسانی تیم های معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه  در راستای نظافت طریق الحسین (ع) و توزیع کیسه های زباله ویژه مواکب به منظور فرهنگسازی و حفظ پاکیزگی خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) افتخار بزرگی برای مدیریت شهری است و امیدواریم بتوانیم با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های اجرایی و مشارکت خادمان، خدماتی شایسته و در شأن زائران اربعین حسینی ارائه کنیم.

انتهای پیام/

۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۵
کد مطلب: 83997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =