۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۶
کد مطلب: 84480
آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اظهارات رابرت دنیرو درباره جنگ‌های احمقانه آمریکا گفت: او گفته که نمی‌تواند به کشورش افتخار کند؛ چراکه یک خودکامه بر آن حکومت می‌کند.

به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا نادعلی در چهارصد و بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به کشور، اظهار کرد: چند روز پیش ترامپ رئیس جمهور قمارباز آمریکا یک سخنرانی داشت و ادعا کرد که بعد از شکست دادن ایران، تنگه هرمز را جزء قلمرو آمریکا قرار می دهد. آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. 

وی با اشاره به اظهارات رابرت دنیرو درباره جنگ‌های احمقانه آمریکا، خاطرنشان کرد: او اظهار کرده که نمی تواند به کشورش افتخار کند؛ چراکه یک خودکامه بر آن حکومت می کند. نباید مقایسه کرد اما شاهد علاقه تمام امت به امام شهید به ویژه در مراسم تشییع بودیم.

انتهای پیام/

۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۶
کد مطلب: 84480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =