پرونده ودیعه مسکن آسیب‌دیدگان «جنگ رمضان» در منطقه ۱۶ بسته شد

حسین کاشانی‌پور، شهردار منطقه با اعلام خبر اتمام فرآیند پرداخت ودیعه‌های مسکن به شهروندان آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی در محلات جوادیه و نازی‌آباد، تأکید کرد که تمامی تعهدات مدیریت شهری در این حوزه به مرحله نهایی رسیده و پرداخت‌ها به طور کامل انجام شده است.

 به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶؛ حسین کاشانی‌پور شهردار منطقه با تشریح اقدامات میدانی صورت‌گرفته برای حمایت از همشهریان متأثر از حوادث اخیر گفت: پس از وقوع حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و با هدف کاهش آلام شهروندان، تیم‌های عملیاتی منطقه با حضور در محلات جوادیه و نازی‌آباد، فرآیند شناسایی، بازدید و تشکیل پرونده را با قید فوریت آغاز کردند.

کاشانی‌پور در ادامه افزود: در مجموع، ۵۰ پرونده در این فرآیند تشکیل شد که شامل ۳۸ پرونده برای مالکین و ۱۲ پرونده برای مستأجرین بود. از این تعداد، دو نفر از مستأجرین انصراف داده و پیگیری نکردند که در نهایت ۴۸ خانوار از مستأجرین و مالکین، مبلغ ۴۴۷ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال به عنوان ودیعه مسکن دریافت کردند.

شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به دستاوردهای اجرایی این طرح خاطرنشان کرد: منطقه ۱۶ با انجام ۳۹ بازدید، ۳۹ مورد شناسایی و تشکیل ۳۹ پرونده (شامل ۳۱ مالک و ۸ مستأجر) و تخصیص ۲ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان ودیعه و ۲۸ میلیارد و ۵۸۵ میلیون تومان اجاره، موفق به کسب رتبه ۳ در میان مناطق درگیر “جنگ رمضان” شده است.

وی در پایان با تقدیر از تلاش‌های همکاران در تشکیل سریع پرونده‌ها و تسریع در روند پرداخت‌ها، تصریح کرد: «مدیریت شهری منطقه ۱۶ همواره خود را ملزم به خدمت‌رسانی بی‌وقفه و تکریم شهروندان می‌داند و اولویت ما، التیام سریع‌تر آسیب‌های وارد شده به خانواده‌های آسیب‌دیده است.»

انتهای پیام/

۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۶
کد مطلب: 84712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =