برگزاری آیین تجلیل از پیرغلامان و مداحان منطقه ۲ تهران هم‌زمان با ایام فاطمیه

همایش تجلیل از پیر غلامان و همچنین تقدیر از مداحان فعال در میادین منطقه ۲ هم‌زمان با ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور سید احمد علوی و مهدی پیرهادی اعضای شورای شهر تهران، فرمانده بسیج ناحیه، شهردار منطقه ۲، مدیران محلات و اعضای هیئت‌امنای محلات و جمعی از پیرغلامان و مداحین در سرای محله شهرآرا برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، مهدی صالحی، شهردار منطقه ۲، در این همایش نقش مداحان را در انتقال و تقویت باورهای دینی جامعه، بی‌بدیل دانست گفت: مداحان و پیرغلامان، پاسداران فرهنگ و هویت معنوی جامعه هستند و پیوند میان نسل‌ها را از طریق ذکر نام اهل‌بیت (ع) مستحکم نگاه می‌دارند.
وی افزود: ما در مدیریت شهری بر این باوریم که تقویت بنیان‌های اجتماعی، از تقویت پیوندهای معنوی و فرهنگی آغاز می‌شود و مجالس عزاداری، کانون‌های اصلی این همدلی هستند. ازاین‌رو، مدیریت شهری منطقه ۲، از تمامی تلاش‌های این عزیزان برای تقویت انسجام اجتماعی و ترویج ارزش‌های انسانی در محلات حمایت کرده و همواره در کنار فعالان فرهنگی و مذهبی خواهد بود .
 لازم به ذکر است در این مراسم با اهدای تقدیرنامه و هدایای ویژه از مداحان و پیرغلامان تقدیر شد.
انتهای پیام/

۲ آبان ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۰
کد مطلب: 87378

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =