تقدیر از مدیریت شهری ششم؛ ضرورت ثبت تجربه موفق مدیریت بحران پایتخت

در دیدار مرتضوی با حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدهادی رحیمی‌صادق، ضمن تقدیر از عملکرد دکتر زاکانی مدیریت شهری تهران در جریان جنگ تحمیلی سوم و برنامه‌های ملی و مذهبی، بر ثبت و مکتوب شدن این تجربه ارزشمند تأکید شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مدیر حوزه علمیه استان تهران در دیدار سید محمدرحیم مرتضوی شهردار این منطقه به مناسبت روز جهانی مسجد با تأکید بر ضرورت مکتوب شدن این تجربه تاریخی اظهار کرد: اگر در نقطه‌ای از تهران حادثه‌ای رخ دهد، آثار آن می‌تواند مدت‌ها در شهر باقی بماند؛ اما در جریان جنگ و آوارگی ناشی از آن، مدیریت شهری با وجود شرایط دشوار و همزمانی چندین مأموریت، از جمله رسیدگی به وضعیت شهروندان آسیب‌دیده و اسکان خانواده‌های متأثر از جنگ، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پاکسازی، ساماندهی و بازگرداندن شرایط شهر اقدام کرد؛ اقدامی که به اعتقاد وی، نمونه‌ای قابل توجه از مدیریت بحران شهری، خدمت‌رسانی جهادی و الگویی برای آیندگان است و حتی می بایست در سطح جهانی مورد توجه قرار گیرد. 

مدیر حوزه علمیه استان تهران همچنین با اشاره به حضور گسترده مردم در میدان‌های مختلف، این حضور را فراتر از یک همراهی اجتماعی دانست و گفت: حضور مردم علاوه بر پیام‌هایی که به مسئولان و دشمنان منتقل کرد، موجب شد مردم به یک هویت جمعی و انقلابی دست پیدا کنند و بیش از گذشته به نقش و اثرگذاری خود در تحولات جامعه پی ببرند.

مرتضوی، شهردارمنطقه۱۳ با اشاره به خدمات این منطقه در جریان جنگ، مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب و اربعین حسینی افزود: در کنار این مأموریت‌ها، نگهداشت شهر و اجرای برنامه‌های عمرانی و خدماتی نیز با جدیت ادامه یافت و تلاش مجموعه مدیریت شهری، ارائه خدمت شایسته به شهروندان و انجام مسئولیت‌ها در تمامی عرصه‌ها بود.

انتهای پیام/

۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۷
کد مطلب: 84800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =