به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمدهادی علیاحمدی با اشاره به اهمیت نگهداشت مستمر معابر اظهار داشت: طرح ۳۶۰ درجه با رویکرد شناسایی و رفع سریع نواقص و خرابیهای سطح معابر، به صورت مستمر در سطح منطقه دنبال میشود تا مشکلات موجود در کوتاهترین زمان ممکن برطرف و شرایط مناسبتری برای تردد شهروندان فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا طی دو ماه گذشته چهار هزار و ۲۰۰ نقطه از معابر منطقه در قالب عملیات لکهگیری مورد رسیدگی قرار گرفته است.
شهردار منطقه ۷ ادامه داد: علاوه بر اقدامات انجامشده در قالب طرح ۳۶۰ درجه، از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۴۰۰ تن آسفالت برای عملیات لکهگیری معابر منطقه مصرف و بیش از ۱۰ هزار تن روکش آسفالت به روشهای مکانیزه، نیمهمکانیزه و دستی اجرا شد.
علیاحمدی با تأکید بر استمرار عملیات نگهداشت و بهسازی معابر خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این اقدامات، افزایش ایمنی معابر، ارتقاء کیفیت سطح خیابانها و معابر و پاسخگویی سریع به نیازهای شهروندان است. عملیات شناسایی و رفع نواقص معابر به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما