به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی منطقه ۱۱، همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید، مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱ به همراه محمدجواد پوراحمد، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه و رئیس اداره آموزش های شهروندی با حضور در مدرسه متوسطه اول و دوم علامه حلی، از بخشهای مختلف این مجموعه آموزشی بازدید کردند.
این بازدید با هدف بررسی میدانی وضعیت فضاهای آموزشی آسیبدیده در جریان جنگ و شناسایی و پیگیری مشکلات موجود در آستانه آغاز سال تحصیلی انجام شد.
در جریان این بازدید، وضعیت فضاهای آموزشی و بخشهای مختلف مدرسه مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت رفع نواقص و مشکلات موجود، بهمنظور فراهم شدن شرایط مناسب برای حضور دانشآموزان و آغاز فعالیت مدرسه در سال تحصیلی جدید تأکید شد.
شهردار منطقه ۱۱ در این بازدید بر تسریع در روند رسیدگی به مسائل و رفع مشکلات مدارس آسیبدیده تأکید کرد و خواستار هماهنگی و همکاری دستگاههای مرتبط برای آمادهسازی هرچه سریعتر فضاهای آموزشی و فراهم کردن محیطی ایمن و مناسب برای دانشآموزان شد.
گفتنی است این بازدید در راستای اقدامات مدیریت شهری منطقه ۱۱ برای همراهی با مجموعه آموزش و پرورش و آمادهسازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید انجام شد.
انتهای پیام/
نظر شما