پرواز بادبادک‌ها به یاد شهدای دانش آموزان میناب در آسمان برج میلاد

همزمان با فرا رسیدن ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، ویژه برنامه ای برای یاد و خاطره شهدای دانش آموزان مدرسه شجره طیبه میناب با عنوان "ستاره های میناب در آسمان تهران" در برج میلاد برگزار می‌شود.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل برج میلاد، این برنامه با  محوریت کودکان و خانواده برگزار می شود که یکی از مهمترین برنامه ها برپایی نمایشگاه عکس شهدای دانش آموز و همچنین عکس هایی از مراسم تشییع و وداع خانواده هایشان با این نونهالان است.

این مراسم که قرار است روز پنج شنبه ۲۶ شهریور ماه در گذرگاه برج میلاد برگزار شود، شامل برپایی کارگاه ساخت بادبادک و هوا کردن آن ها در آسمان برج میلاد به یاد شهدای دانش آموز میناب توسط کودکان است. همچنین یکی دیگر از برنامه ها، معرفی آداب و رسوم شهر میناب به بازدیدکنندگان و گردشگران برج میلاد است. رصد آسمان پایتخت و اجرای برنامه های فرهنگی در قالب برپایی استیج فرهنگی در گذرگاه برج میلاد از دیگر برنامه های این مراسم است.

این برنامه پنج شنبه ۲۶ شهریور ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۰ میزبان علاقه مندان و بازدیدکنندگان است. لازم به ذکر است که نمایشگاه عکس ستاره های میناب در آسمان تهران از روز چهارشنبه ۲۵ شهریور ماه الی جمعه ۲۷ شهریور ماه در گذرگاه برج میلاد برپا بوده و علاقه مندان می توانند  از ساعت ۹ الی ۲۳ از این نمایشگاه بازدید داشته باشند.

انتهای پیام/

۲۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۳
کد مطلب: 85684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =