بهسازی نهر و جدول در خیابان افرا در منطقه ۵

معاون فنی و عمرانی از پیشرفت ۹۰ درصدی عملیات بهسازی نهر و جدول در محدوده جنت‌آباد مرکزی، خیابان ۲۰ متری گلستان غربی و خیابان افرا خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، عبدالمطلب توجهی معاون فنی و عمرانی با اعلام این خبر گفت: این پروژه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه محله‌ای سال ۱۴۰۵ و با هدف بهسازی زیرساخت‌های عمرانی، ساماندهی وضعیت نهر و جداول و ارتقای کیفیت محیط شهری در محدوده جنت‌آباد مرکزی، خیابان ۲۰ متری گلستان غربی و خیابان افرا در حال اجراست.

وی افزود: در این پروژه، ۳۰۰ مترمربع کفپوش، ۱۰۰ مترطول نهر روباز، ۱۰۰ مترطول کانیو جانبی و ۷۰ مترطول تک‌جدول ایستاده پیاده‌رو اجرا می‌شود.

توجهی با تأکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های عمرانی محله‌محور اظهار کرد: بهسازی و سامان
دهی نهر و جداول معابر، علاوه بر ارتقای وضعیت دفع آب‌های سطحی، به بهبود کیفیت منظر شهری و افزایش ایمنی و رفاه شهروندان کمک می‌کند.

بهسازی نهر و جدول در خیابان افرا

انتهای پیام/

۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۵:۳۰
کد مطلب: 86206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =