شمیران به استقبال "هفته تهران" رفت

برنامه‌های ویژه فرهنگی و گردشگری هفته تهران با هدف معرفی ظرفیت‌ها و هویت تاریخی و فرهنگی پایتخت، توسعه گردشگری شهری و تقویت پیوند شهروندان با هویت تاریخی، در منطقه یک در حال برگزاری است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سلیمه رودکی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک، با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این هفته گفت: از جمله برنامه‌های هفته تهران که از ۱۴ تا ۲۱ مهرماه ادامه دارد می‌توان به دومین جشنواره اکران فیلم‌های مستند «تهران؛ از دیروز تا امروز» در موزه سینما، آیین نواختن زنگ تهران در دبیرستان پسرانه امام صادق(ع)، جشنواره تخصصی گردشگری در بوستان نیاوران با حضور اقوام و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و همچنین آیین تجلیل از مفاخر، موزه‌داران و فعالان گردشگری شمیران در موزه زمان اشاره کرد.

وی افزود: همچنین رویداد «تهران‌تل» در مسیرهای چهارگانه گردشگری شمیران، برنامه پاکسازی خرگوش‌دره با شعار «تهران؛ نفس تازه» و مجموعه‌ای از تورهای گردشگری ویژه دانشجویان، دانش‌آموزان، خانواده‌ها، سالمندان، کودکان و افراد دارای معلولیت در حال برگزاری است.

رودکی ادامه داد: در کنار این برنامه‌ها، تورهای محله‌گردی با عنوان «تهران را قدم بزن»، برنامه‌های «هم‌کلاسی‌های تهران»، «تهران؛ شروع یک دوستی»، «پیوند نسل‌ها در محله» و «تهران دسترس‌پذیر» و همچنین جشنواره‌های متنوع گردشگری و اقوام در محلات شمیران اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۰
کد مطلب: 86649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =