به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، هادی متقی، سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه، با اعلام این خبر گفت: عملیات عمرانی بوستان خیرین مدرسهساز با هدف ساماندهی فضاهای عمومی، بهبود زیرساختها و فراهمسازی شرایط مناسبتر برای استفاده شهروندان اجرا شد و اکنون به پایان رسیده است.
وی افزود: در جریان این عملیات، علاوه بر بهسازی و مرمت جداول، کفپوشگذاری در مساحتی بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع انجام شد که به بهبود وضعیت مسیرهای تردد و ساماندهی فضای بوستان کمک میکند.
متقی با اشاره به اهمیت نگهداشت زیرساختهای عمرانی بوستانها اظهار کرد: مرمت جداول و بهسازی مسیرهای رفتوآمد، علاوه بر ارتقای کیفیت محیطی، نقش مؤثری در افزایش ایمنی و تسهیل استفاده شهروندان از فضاهای عمومی دارد.
سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۹ خاطرنشان کرد: شناسایی و رفع نواقص عمرانی بوستانها و فضاهای عمومی از اولویتهای این معاونت است و عملیات بهسازی و مرمت زیرساختهای شهری متناسب با نیازهای شناساییشده در سطح منطقه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما