تجلیل از ۳۰ استاد و پیشکسوت خوشنویسی در دومین نمایشگاه «بی‌انتهاتر از عشق»

مراسم گرامیداشت ۳۰ تن از استادان و پیشکسوتان خوشنویسی و نقاشی‌خط ایران، عصر پنجشنبه ۷ آبان ‌ماه، همزمان با افتتاح دومین نمایشگاه گروهی «بی‌انتهاتر از عشق» در کوشک باغ هنر منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد؛ این محفل با هدف پاسداشت جایگاه و قدردانی از سال‌ها فعالیت هنری استادان و پیشکسوتان خوشنویسی کشور برگزار شد و جمعی از چهره‌های شناخته ‌شده این هنر در آن حضور داشتند.
محمد فروتن اجرای مراسم را بر عهده داشت و گروه موسیقی با همراهی استاد سالازاده نوازنده ویولن، نیز در این آیین به اجرای قطعات موسیقی پرداخت.
در میان هنرمندان حاضر در این گردهمایی می‌توان به استادانی همچون نصرالله افجه‌ای، محمدصادق احدپور، احمد آریامنش، جواد بختیاری، رضا بنی‌رضی، صداقت جباری، بهرام حنفی، محمد حیدری، فرشته حسینی، الهه خاتمی، یادگار خیام، عباس رفیعی فراهانی، محمود زندرودی، محمدعلی سبزه‌کار، علی شیرازی، اسرافیل شیرچی، عین‌الدین صادق‌زاده، علی‌اشرف صندوق‌آبادی، امیراحمد فلسفی، محمدعلی قربانی، یدالله کابلی، خلیل کویکی، محمد شهبازی، علی گنجی، احمد محمدپور، رسول مرادی، میرحیدر موسوی، مجتبی ملک‌زاده، مهدی فلاح، محمد حاجی‌آبادی و پیمان خسروآبادی اشاره کرد.
در پایان نیز از استادان و هنرمندان پیشکسوت حاضر در این آیین با اهدای لوح و یادبود تقدیر شد.
دومین دوره نمایشگاه «بی‌انتهاتر از عشق» که نخستین دوره آن سال گذشته در فرهنگسرای نیاوران برگزار شده بود، امسال با میزبانی کوشک باغ هنر برگزار می‌شود. در این نمایشگاه ۸۰ اثر خوشنویسی و نقاشی‌خط از هنرمندان شرکت ‌کننده در معرض دید علاقمندان قرار گرفته و بازدید از این آثار تا ۱۱ آبان‌ ماه در گالری کوشک باغ هنر امکان‌ پذیر است.

۷ آبان ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۸
کد مطلب: 87659

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =