بازدید مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و معاون دادستان از مراکز یاورشهر و زیرساخت‌های خدمات اجتماعی

عبدالمجید رحمانی، مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، به همراه جمعی از معاونان و مدیران این سازمان و ترابی، معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۲۴، از مجتمع فوریت‌های خدمات اجتماعی، مراکز یاورشهر و برخی زیرساخت‌های سازمان بازدید کردند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، در این بازدید، روند ارائه خدمات به مددجویان، وضعیت مراکز نگهداری و درمان معتادان متجاهر، زیرساخت‌های موجود، مسائل و مشکلات مراکز و راهکارهای ارتقای کیفیت خدمات مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین حاضران ضمن بازدید از بخش‌های مختلف مراکز یاورشهر، درباره توسعه فضاهای خدماتی، تقویت زیرساخت‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی مددجویان و بهبود شرایط نگهداری و ارائه خدمات درمانی و حمایتی تبادل نظر کردند.

عبدالمجید رحمانی در حاشیه این برنامه اظهار کرد: این بازدید در راستای هماهنگی‌های انجام‌شده ذیل قرارگاه اجتماعی و با همکاری دستگاه قضایی و مجموعه مدیریت شهری صورت گرفت.

وی با اشاره به بازدید از مراکز ویژه زنان افزود: در ابتدای این برنامه از یاورشهرهای ۵ و ۱۰ بازدید شد و در ادامه، مجتمع فوریت‌های خدمات اجتماعی نیز مورد بررسی قرار گرفت. مقرر شد با استقرار دستگاه‌های مرتبط، فرآیند غربالگری در این مجموعه از هفته آینده مجدداً آغاز شود.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در بازدید از یاورشهر ۹، روند اجرای برنامه‌های کسب‌وکار و کارآفرینی مددجویان پس از گذراندن دوره شش‌ماهه بررسی و مقرر شد زمینه اشتغال‌زایی و توانمندسازی این افراد با سرعت بیشتری فراهم شود.

رحمانی ادامه داد: همچنین از یاورشهر ۳ و بخش نگهداری افراد دارای زخم باز بازدید کردیم که در این بخش، دستورات لازم از سوی مقام قضایی برای پیگیری مسائل و نیازهای موجود صادر شد.

وی با اشاره به بازدید از یاورشهرهای ۱ و ۲ ویژه افراد بالای ۶۵ سال گفت: پیشنهادهایی برای بهبود و توسعه فضاهای هواخوری مطرح شد. همچنین برخی زیرساخت‌های مرتبط با کارآفرینی در این مجموعه‌ها ایجاد شده است.

رحمانی خاطرنشان کرد: در پایان این برنامه از یاورشهر ۷، ویژه ارائه خدمات به افراد دارای معلولیت و معتادان متجاهر، بازدید شد و توسعه فضای هواخوری با هدف بهبود شرایط نگهداری مددجویان در دستور کار قرار گرفت.

وی با تأکید بر اهمیت تعامل میان دستگاه‌های مسئول اظهار کرد: هماهنگی خوبی میان سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و دستگاه قضایی وجود دارد. حضور میدانی مسئولان قضایی موجب می‌شود مسائل و دغدغه‌های مدیریت شهری و نیازهای مددجویان از نزدیک بررسی شود. در همین راستا، هماهنگی با سازمان بهزیستی، فراجا و سایر دستگاه‌های مسئول دنبال می‌شود تا تصمیم‌گیری‌ها بر اساس نیازهای واقعی مراکز صورت گیرد.

رحمانی در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول، گام‌های مؤثری برای بهبود عملکرد مراکز، ارتقای فرآیند درمان و نگهداری و افزایش اثربخشی برنامه‌های بازتوانی معتادان متجاهر برداشته شود.

روح الله ترابی، معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۲۴، نیز ضمن قدردانی از اقدامات مدیریت شهری در ساماندهی و نگهداری افراد آسیب‌دیده اجتماعی، بر اهمیت استمرار خدمات‌رسانی به این گروه از شهروندان تأکید کرد.

ترابی گفت: لازم می‌دانم از شهرداری تهران، دکتر زاکانی و مجموعه همکاران ایشان تشکر کنم که طی سال‌های اخیر زحمات زیادی برای ساماندهی و نگهداری این افراد متحمل شده‌اند. بسیاری از مددجویان حاضر در این مراکز از سوی خانواده‌های خود طرد شده و پیش از این به‌صورت بی‌خانمان در سطح شهر زندگی می‌کردند؛ اما اکنون در مراکز یاورشهر ساماندهی شده و خدمات نگهداری و حمایتی دریافت می‌کنند.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به کاهش آسیب‌های اجتماعی در پایتخت گفت: آرزو داریم روزی در شهر بزرگ تهران شاهد حضور و گسترش چنین آسیب‌هایی نباشیم و همه مسئولان و دستگاه‌های متولی بتوانند در مسیر خدمت‌رسانی واقعی به مردم و افراد آسیب‌دیده اجتماعی گام بردارند.

انتهای پیام/

۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۳
کد مطلب: 87668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =