از ساماندهی عوامل غیرمجاز تا جمع‌آوری ۲۵۰۰ تن پسماند خشک در منطقه ۱۶

شهردار منطقه ۱۶ با تشریح کارنامه ۶ماهه نخست سال در حوزه پسماند، از جمع‌آوری بیش از ۲۵۰۰ تن پسماند خشک خبر داد و بر پیوند همزمانِ «ساماندهی عوامل غیرمجاز»، «توسعه زیرساخت‌ها و تعامل با مراکز پرتولید» و «آموزش شهروندی» در مدیریت اصولی پسماند تأکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶، حسین کاشانی پور از جمع‌آوری بیش از ۲۵۰۰ تن پسماند خشک در نیمه نخست سال خبر داد و گفت: ساماندهی عوامل غیرمجاز، توسعه همکاری با مراکز پرتولید، توزیع مخازن و تقویت آموزش‌های شهروندی، از مهم‌ترین اقدامات منطقه در حوزه مدیریت پسماند است.

شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به اهمیت ساماندهی چرخه جمع‌آوری پسماند خشک اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق شهروندان و ساماندهی فرآیند جمع‌آوری پسماند خشک، شناسایی و جمع‌آوری عوامل غیرمجاز در سطح منطقه با جدیت دنبال می‌شود و نظارت بر نحوه فعالیت عوامل جمع‌آوری نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در کنار ساماندهی عوامل جمع‌آوری، توسعه همکاری با مراکز پرتولید پسماند خشک نیز مورد توجه قرار گرفته و قراردادهای لازم با این مراکز منعقد شده است تا پسماندهای قابل بازیافت به شکل منظم و اصولی وارد چرخه مدیریت شهری شوند.

وی همچنین از توزیع و جانمایی مخازن ویژه جمع‌آوری پسماند خشک در نقاط مختلف منطقه خبر داد و گفت: توسعه زیرساخت‌های جمع‌آوری، یکی از الزامات افزایش مشارکت شهروندان است و در همین راستا، مخازن مورد نیاز در نقاط مختلف منطقه و محل‌های دارای ظرفیت تولید پسماند خشک جانمایی و توزیع شده است.

شهردار منطقه ۱۶ آموزش و فرهنگ‌سازی را مکمل اقدامات اجرایی دانست و گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و میزهای خدمت در مدارس، مساجد و میادین میوه و تره‌بار با هدف ارتقای آگاهی شهروندان، آموزش تفکیک پسماند از مبدأ و افزایش مشارکت عمومی در برنامه‌های مدیریت پسماند انجام می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد منطقه در ۶ ماهه نخست سال تصریح کرد: در نیمه نخست سال جاری بیش از ۲۵۰۰ تن پسماند خشک از سطح منطقه ۱۶ جمع‌آوری شده است که این میزان، نشان‌دهنده ظرفیت مناسب منطقه در حوزه تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک و مشارکت شهروندان در این فرآیند است.

شهردار منطقه ۱۶ در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد ما در مدیریت پسماند، حرکت همزمان در مسیر ساماندهی، توسعه زیرساخت، آموزش و مشارکت شهروندی است و تلاش داریم با تقویت زیرساخت‌های جمع‌آوری، گسترش همکاری با مراکز پرتولید، ساماندهی عوامل غیرمجاز و استمرار برنامه‌های آموزشی، گام‌های مؤثرتری در مسیر مدیریت اصولی پسماند برداریم.

انتهای پیام/

۱۰ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۹
کد مطلب: 87712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =