به گزارش خبرنگار شهر، خانه ها و کوچه هایشان رنگی رنگی بود و مخاطب حتی از دیدن عکس هایش لذت می برد. تهران اما نه تنها خط آسمانی نداشت و بلند و کوتاهی، چاقی و لاغری ساختمان ها رنج می برد، بلکه رنگ های خنثی یقه چشم ها را می فشرد و آزار می داد نگاه هر بیننده ای را. پیروز حناچی، اما در مدیریت خود پای رنگ ها را به پایتخت تهران باز کرد. در دل بافت فرسوده که غباری قدیمی بر تن خانه ها کرده بود این رنگ ها بودند که نشاط و شادی را بار دیگر به چشم های کودکان و ساکنان این محله ها هدیه داد.
میترا کریمی، معاون توسعه محله ای سازمان نوسازی شهر تهران در گفتگو با «شهر» تاثیر کوچه های رنگی بر بافت فرسوده را تشریح کرده و تاکید کرد: اتفاقات اجتماعی که در کوچه های دوستی و رنگی برای شهرداری از تغییر کالبدی که از کوچه های دوستی و رنگی انتظار داریم، بخش اجتماعی حائز اهمیت باشد.
اهمیت مشارکت مردم با پروژه کوچه های رنگی
او افزود: در کوچه ها اقداماتی در حد رنگ زدن کوچه ها و تعبیه گلدان انجام شده است. این اقدامات وضعیت کالبدی کوچه ها یا وضعیت پایداری خانه ها را دچار تغییر عمده ای نمی کند. اما آنچه که در این پروژه ها اهمیت دارد، مشارکتی مردم همان کوچه و افراد ذینفع است که در راستای ارتقا محل زندگی شان انجام شود.
معاون توسعه محله ای سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان گفت: مشارکت مردم حس تعلق به محدوده را در افراد محله به ویژه زنان و کودکان افزایش می دهد و این نقطه شروع حفظ و نگهداری شهر و محله است و ارتباطات اجتماعی در کوچه های دوستی با همسایه ها بیشتر می شود.
میترا کریمی با اشاره به مشارکت کودکان در کوچه های آشتی، اظهار کرد: هر چقدر در کودک کارهای تیمی انجام شود در آینده به مشارکت شهری منتج می شود. امروزه بچه ها در زندگی خانواده ها تاثیرگذار هستند. کودکان و نوجوانان می توانند روی خانواده های خود تاثیر بگذارند و مشارکت شهری آنها را جلب کرده تا در بهبود و ارتقا کیفیت زندگی شان شرکت کنند.
خبرنگار : پریسا هاشمی
نظر شما