به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا زاکانی، شهردار تهران عصر امروز -دوشنبه - ۲۲شهریور ۱۴۰۰- پس از دومین جلسه با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران تاکید کرد: جلساتی که با نمایندگان مجلس صبح و بعد از ظهر داشتیم آغازی است برای پیوستگی شهرداری و مجلس. شهر تهران نماد فراتر از کلانشهر است و به جهتی ضرورت دارد که همه مسئولان (دولت، مجلس، نهادهای حاکمیتی و...) دست به دست هم بدهند برای حل مشکلات شهر تهران و در ساختن این شهر تلاش کرده و علاوه بر این زمینه مشارکت مردم را فراهم کنند.
او افزود: این جلسات پیش از این جسته و گریخته برگزار می شد و امروز نیز دو جلسه شکل گرفت و ان شاالله با حضور مستمر ما در مجلس و در خدمت نمایندگان بودن، امکانی فراهم شود تا از ظرفیت بالای مجلس برای حل مشکلات شهر و برای تحقق آنچه که مطلوب شهر است، استفاده کنیم. قطعا توفیق داریم هفته ای دو نوبت (یکشنبه و چهارشنبه) در دولت شرکت کنیم و از طریق وزرا و مسئولان دولتی یا از طریق مجلس، نمایندگان و سایر دستگاه ها امورات شهر را پیگیری کنیم.
شهردار تهران با اشاره به این که شروع سال تحصیلی که به واسطه شیوع کرونا شاید با تاخیر و شرایط ویژه ای خواهد بود، گفت: در شهرداری مقدمات آغاز سال تحصیلی را آماده می کنیم و به تبع این مقدمات وقتی منتهی می شود به فصول سرما و تغییر فضای شهر، متناسب با تجربیات گذشته و به نوعی تمرکز در رفع مشکلات، امکانات و تلاش ما صورت جدیدی به خود می گیرد. 5-6 قرارگاه در مجموعه شهرداری در حال فعال شدن است و موضوعات مختلف شهر را در دستور کار گذاشته ایم تا در 3-4 ماه اول ان شاالله خدمت شایسته ای به مردم عزیز ارائه کنیم.
علیرضا زاکانی در پاسخ به این سوال که شهرداری سال هاست مطالبات خود را از دولت نگرفته است، دولت جدید برای توسعه حمل و نقل عمومی چقدر از مطالبات شهرداری را می پردازد؟ تاکید کرد: آن چیزی که بنده مشاهده می کنم اراده آیت الله رئیسی بر کمک است. این اراده بسیار مهم است. ایشان اهتمام دارند که مشکل کشور به خصوص مشکل تهران حل شود. بنده معتقدم که حتما ایشان از هیچ کمکی دریغ نخواهند کرد و تا الان نیز هرگاه به ایشان مراجعه کردم و کاری مطرح شده، فراتر از آنچه که فکر کردم کمک کردند.
وی در پاسخ به این سوال که درباره معتادان متجاهر در جلسه با نمایندگان سخنانی مطرح شد. تصمیم شهردار جدید برای ساماندهی معتادان متجاهر و این محله ها چیست؟ گفت: حدود 7 ناحیه شهرداری تهران هستند که ویژگی خاصی دارند. دیشب به یکی از این نواحی رفتم و بازدید کردم. معتادان متجاهر را مشاهده کردم که چه وضع اسفناکی دارند. کسانی که وجود یک نفر از آنها هم برای ما زیاد محسوب می شود. متاسفانه آنها فراموش شده اند و این بسیار آسیب زاست و باید مایه تاثر امثال بنده باشد به عنوان مسئول این شهر که این تعداد متعاد متجاهر وجود دارد.
شهردار تهران گفت: البته شهرداری عمدتا مسئول آنها نیست. مسئولیت آنها به بهزیستی و سایر دستگاه ها برمی گردد. اما ما یکی از قرارگاه های شش گانه خود را، معطوف به این معضل اجتماعی کرده ایم. این مشکل فقط با جمع آوری معتادان حل نمی شود این یک سیر مشخصی دارد. باید برای آنها فکری شود و اهتمام جمعی مسئولان مرتبط در جهت جمع آوری آنها طبق قانون و بازپروری و خدمتگزاری در جهت ساختن آنها برای یک شرایط جدید که به زندگی جدید برگردند صورت گیرد. قرارگاهی تاسیس شده و ان شاالله بتوانیم وظایف خودمان را در قبال آنها انجام دهیم.
نظر شما