اصالتی به نام دارالشهدای دانش آموزی شهر تهران در منطقه ۱۶

شهردار منطقه ۱۶ در یادداشتی نوشت: تاریخ به خوبی گواهی خواهد داد که رشادت‌ها و از خود گذشتگی‌های مردان و زنان و جوانان و پیران این خطه با پیروی و الگو پذیری از نهضت سرخ عاشورا و خط سبز ولایت جلوی زیاده خواهی‌ها و یاوه گویی‌های ابرقدرت‌ها را گرفته و اجازه داشتن حتی ذره‌ای چشم طمع به دشمنان تا بن دندان مسلح را نداده است.

به گزارش شهر، پیمان پورنصر، شهردار منطقه ۱۶ در یادداشتی به مناسبت هفته دفاع مقدس نوشت: امسال چهل و یکمین سال حماسه دفاع مقدس را گرامی می‌داریم ، حماسه‌ای که نشان از برحق بودن ملت و کشور در مقابل نظام سلطه جهانی بوده و از طرفی بیانگر مظلومیت و تحمیل جنگی ظالمانه و نابرابر را بر ملت و نظام و کشور جمهوری اسلامی و خلق حماسه ای پرفروغ است که ضرورت دارد برای همیشه این رویداد بزرگ، زنده و برجسته حفظ و بیان شود و با بازخوانی و انعکاس آثار و دستاوردهای آن ، نسل‌های بعدی بتوانند این برگ از تاریخ کشور و انقلاب اسلامی را به خوبی شناخته و درک نموده و از آن درس و الگو گرفته و همواره با عزت و افتخار از آن یاد نمایند.

تاریخ به خوبی گواهی خواهد داد که رشادت‌ها و از خود گذشتگی‌های مردان و زنان و جوانان و پیران این خطه با پیروی و الگو پذیری از نهضت سرخ عاشورا و خط سبز ولایت جلوی زیاده خواهی‌ها و یاوه گویی‌های ابرقدرت‌ها را گرفته و اجازه داشتن حتی ذره‌ای چشم طمع به دشمنان تا بن دندان مسلح را نداده است.

منطقه ۱۶ با بیش از ۳۵۰۰ شهید انقلاب وجنگ که ۱۱۰۰ شهیدش دانش آموز مکتب خمینی بودند؛ از نقاط ویژه کشور محسوب می شود. از رشادت ها و ایثارگری های شهیدان محمد رضا دستواره، حسن آبشناسان، سید محمد صنیع خانی،  داوود کریمی ، رضا قائمی،عراقی، یعقوب حاتمی و ...گرفته تا شهدای مدافع حرم شهیدان محرم ترک، اصغرپاشاپور، محمدآژند ،یدالله قاسم زاده و شهید همکار امیرلطفی و...که جان خود را در راه امنیت کشور فدا کردند.

 این رشادت ها با تقدیم نخستین شهید در ابتدای انقلاب اسلامی شهید رضوی در لبنان آغاز شده و تا امروز که  با رشادت شهید مهندس  حاج حسن شاطری در جنوب بیروت ماندگار شده است.

وقتی شیپور پایان جنگ در مردادماه سال ۱۳۶۷ نواخته شد بسیاری از جوانان امروزی پا به عرصه میدان گذاشتند. جنگ تمام شد اما بازماندگان جنگ کار خود را تمام شده نمی‌دانستند و این بار به جای تفنگ قلم را بدست گرفتند و جنگ را بر روی کاغذها و نوارهای ضبط صدا ادامه دادند. آن‌ها عهد و پیمان بسته بودند تا جنگ را تا پایان شرارت ها و پشیمانی دشمنان ادامه دهند. این بار کسانی امثال مرتضی سرهنگی ها این رشادت ها را به نثر، ساعد باقری ها به نظم و حاج منصور ارضی ها آن را به نوا مبدل کردند.

حال در شرایط کنونی مدیریت شهری می بایست از ظرفیت های نخبگان، بازماندگان عرصه ایثار، بصیرت و... که با جانفشانی توانستند الگویی بی نظیر برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی فراهم نمایند ، بهره مند شود.

منطقه ۱۶ خاستگاه و مهد پرورش غیورمردان عرصه شهادت و رشادت و مفاخر ملی است که می تواند سرچشمه ای غنی و بی بدیل برای فرهنگ سازی در این عرصه باشد. اکنون زمان جنگ نرم است که به منظور تاثیر گذاری بر عقاید، فرهنگ، سیاست، احساسات، تمایلات، رفتار و مختصات فکری دشمن پا به میدان گذاشته و حال مدیریت شهری بر خود واجب می داند در سه شنبه های بهشتی و با حضور در منزل شهدا به طور مستمر در مقابل رشادت و از خود گذشتگی این عزیزان وخانواده هایش سرتعظیم فرو آورد و یاد و خاطر آن ها را گرامی دارد.

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
کد خبر: 13130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 12 =