برگزاری جشنواره نوروزی منطقه ۷ در باغ‌موزه قصر

شهردار منطقه ۷ از برگزاری جشنواره نوروزی با هدف ایجاد شادی و لبخند بر لب‌های کودکان کار و شهروندان منطقه خبر داد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، نصراله آبادیان با بیان این مطلب افزود: این جشنواره به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه و مشارکت تمامی ادارات زیرمجموعه، نواحی و محلات و با حضور ۵۰ نفر از کودکان کار و خیابان و شهروندان ساکن در منطقه برگزار شد.

وی تاکید کرد: برپایی سفره هفت سین، جشنواره غذا، حضور نمادین ننه سرما و عمو نوروز با تن پوش های مخصوص، پیرایش موی کودکان کار، جشن بزرگ روی استیج، برپایی مسابقات فرهنگی و ورزشی، غرفه کودک و خلاقیت با محوریت کودکان کار، غرفه سلامت، اجرای برنامه کودک روی استیج و گریم کودک تنها بخشی از ویژه برنامه هایی بود که در قالب این جشنواره اجرا شد.  

شهردار منطقه ۷ در پایان یادآور شد: این جشنواره در روز سه شنبه مورخ ۲۳ اسفندماه سال جاری از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ در باغ موزه قصر برگزار شد.

انتهای پیام

۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
کد مطلب: 19161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =