به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، وحیدرضا محمدی در دیدار با کارکنان بیمارستان تریتا به مناسبت هفته سلامت که به همت شهردار ناحیه شش و اداره سلامت منطقه برگزار شد؛ ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان از مجموعه تولید پساب این بیمارستان نیز بازدید کرد.
او در این بازدید اظهار داشت: میزان بارش ها نسبت به سال های گذشته بسیار کمتر است و برای اینکه راه حلی برای این بحران خشکسالی فراهم کنیم بهره مندی از پساب فاضلاب یکی از راهکارها است.
وی به موضوع سیستم فاضلاب بیمارستان تریتا اشاره کرد و افزود: یکی از اقدامات بسیار قابل توجه این محیط درمانی این است که آب مصرفی خود را مجدد فرایند می کنند و برای آبیاری فضای سبز محوطه مورد استفاده قرار می دهند که این اقدام کمک بزرگی به محیط زیست خواهد کرد.
محمدی ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد آب موجود در کشور در حوزه کشاورزی و فضای سبز مورد مصرف می شود و این در حالی است که کشورمان در نقطه خشکی جهان قرار دارد و متاسفانه از سیستم و تکنولوژی جدید بی بهره است، به طوری که بسیاری از کشورهای پیشرفته که شرایط آب و هوایی مطلوب تری از ایران دارند از آب خاکستری در آبیاری فضای سبز برخوردار هستند.
شهردار منطقه عنوان کرد: در این محدوده از پایتخت دو هزار و ۸۰۰ هکتار فضای سبز وجود دارد که تامین آب این حجم فضای سبز نیازمند یک مدیریت است و به کارگیری پساب یا همان آب خاکستری کمک بسزایی برای تامین آب مورد نیاز فضای سبز خواهد کرد.
گفتنی است، آب خاکستری همان آبهای مصرفی حمام، دوش گرفتن، روشویی و ماشینهای لباسشویی است، اما گاهی آب سینک آشپزخانه و ظرفشویی نیز از نظر فنی آب بازیافتی به حساب میآید، اگر چه تمرکز بالای پسماندهای غذایی و شیمیایی به این معناست که این آب برای استفاده مجدد، کمتر مناسب است.
کمیت بالغ بر ۶۵ تا ۷۵ درصد فاضلاب تولید شده در خانهها آب خاکستری است و این میتواند منبع مناسبی برای استفاده مجدد باشد چرا که رابطهٔ مستقیمی میان آب خاکستری تولید شده و آب مورد نیاز برای استفاده در فلاش تانکها وجود دارد.
انتهای پیام
نظر شما