عملیاتی شدن اجرای ۴۰ بازار میوه و تره‌بار تا پایان ماه جاری/ در تهران موردی از تب کریمه کنگو نداشته‌ایم

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به تفاوت قیمت اقلام در میادین میوه و تره‌بار نسبت به سایر بازارهای شهر، تأکید کرد: شهرداری تهران در سه ماه گذشته ۶۰۰ میلیارد تومان به اقتصاد خانوار کمک کرده است.

به گزارش خبرنگار شهر، ایوب فصاحت در هفتاد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به زیرساخت های فیزیکی و ظرفیت شبکه بازار سازمان در تهران، اظهار کرد: یک میدان مرکزی میوه و تره بار و سه مرکز عرضه بهداشتی دام در کنار میادین میوه و تره بار به مردم خدمات ارائه می دهند.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با بیان اینکه ۳۸ درصد تفاوت قیمت میوه را در میادین نسبت به سایر مراکز شهر شاهد هستیم، تصریح کرد: کیفیت محصولات عرضه شده در میادین از متوسط کیفیت در سطح شهر بالاتر است. برای مثال برنج عرضه شده در میادین کیفیت بسیار بالاتری دارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در طول سه ماه گذشته ۶۰۰ میلیارد تومان به اقتصاد خانوار کمک شده که تا پایان سال افزایش قابل توجهی خواهد یافت. همچنین در خرید شفاف نیز نقش محوری در این راهبرد داشته ایم.

فصاحت با بیان اینکه در عرضه مستقیم کالای اساسی در کنار دولت نقش اساسی و در مواردی به مراتب نقش سازنده تری داشته ایم، یادآور شد: در آستانه ماه مبارک رمضان شاهد این بودیم که قیمت اقلامی همچون خرما افزایش قابل توجهی داشت اما در میادین میوه و تره بار مدیریت شد که مردم خرما را با افزایش قیمت ۶۰ تا ۷۰ درصدی خریداری نکنند.

وی به رشد قیمت ۴۷ درصدی اقلام در مدت اخیر اشاره کرد و افزود: ما شاهد این هستیم که دهک های بالا نیز از میادین خریداری می کنند. متوسط قیمت اقلام در میادین ما کنترل شد و در عرضه مرغ نیز با افزایش ۶۱ درصدی قیمت در ماه گذشته، سعی شد افزایش قیمت زیر قیمت مصوب باشد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با بیان اینکه پیش از آزادسازی قیمت ها میزان خرید ۳۵۷ هزار قلم کالا و پس از آزادسازی ۴۳۲ هزار قلم کالا بوده است، گفت: قدرت خرید پس از آزادسازی قیمت ها ۲۱ درصد و از لحاظ تناژ ۴۷ درصد افزایش یافت.

وی افزود: عرضه بهداشتی دام در عید قربان در مراکز بهداشتی عرضه دام شهرداری انجام خواهد شد. در کشور شاهد تب کریمه کنگو بودیم که خوشبختانه در تهران آماری در این خصوص نداشته ایم و امیدواریم با عرضه دام در این میادین، شاهد این بیماری نباشیم.

فصاحت با بیان اینکه باید بسته ای در نظر گرفته شود که بتوانیم نیازهای تهران را به طور مستمر پاسخ دهیم، یادآور شد: تولید و تأمین گوشت قرمز گوسفندی را داشته ایم. با بیش از 80 درصد تعاونی ها جلساتی را برگزار کرده ایم.
وی همچنین تصریح کرد: اقداماتی در حوزه بازرگانی داشته ایم و ظرفیت صادرات و واردات را شناسایی کرده ایم. مذاکرات اساسی را با فعالان حوزه صادرات و واردات داشته ایم. هیچ بازاری در کشور با مقیاس بازار سازمان میادین میوه و تره بار وجود ندارد که می تواند جریان ساز در این زمینه باشد.
فصاحت با اشاره به فروش هوشمند در میادین میوه و تره بار، خاطرنشان کرد: تلاش کرده ایم که در بستر نرم افزاری و هوشمندسازی فرآیندها، نواقص اپلیکیشن طراحی شده را برطرف کنیم تا مشکلی برای شهروندان پس از فعال شدن آن وجود نداشته باشد.
وی از پیش بینی احداث 100 بازار خبر داد و افزود: تا پایان تیر ماه 30 تا 40 مورد، تا پایان مرداد 30 و تا پایان شهریور ماه نیز مابقی بازارها نهایی خواهد شد. 200 مورد اراضی شناسایی شده که تلاش می کنیم این وعده را در حد اعلا عملیاتی کنیم.
فصاحت افزود: تفکیک پسماند را در یکی از بازارهای شهر آغاز کرده ایم تا بتوانیم کمک حال سازمان پسماند در این زمینه باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با اشاره به نگاه اجتماعی در این سازمان، یادآور شد: برنامه های فرهنگی در مناسبت های مختلف در میادین اجرا شد.
وی با اشاره به درخواست های این سازمان از شورای اسلامی شهر تهران، تأکید کرد: افزایش ظرفیت تقویتی در اساسنامه، یکی از درخواست هایی است که نیاز داریم اجرایی شود.

فصاحت با بیان اینکه الگویی در سازمان طراحی شده است، خاطرنشان کرد: ما مجوزهایی را برای تملک شرکت های بازرگانی نیاز داریم تا بتوانیم در تنظیم بازار نقش اساسی داشته باشیم.


انتهای پیام/

۷ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۳
کد خبر: 23108

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 6 =