مهدی بابایی در گفتگو با خبرنگار شهر، با اشاره به رسیدگی پرونده ساختمانهای ناایمن تهران در دادستانی اظهار کرد: بررسی هر هفته سه پرونده در دادستانی به قبل از حادثه مترو پل بر می گردد و در حال حاضر سرعت رسیدگی به این مسئله افزایش پیدا کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران به برگزاری مستمر جلسات کمیته ایمنی مناطق اشاره کرد و افزود: به صورت مستمر اخطار به مالکین داده میشود و تعدادی از مالکین که نسبت به رعایت تمهیدات ایمنی حوزه حریق اقدام نکردهاند به نماینده دادستان ارجاع و موضوع به سرعت رسیدگی میشود.
وی با بیان اینکه با رسیدگیهای انجام شده، حتما تعداد ۱۲۹ ساختمان ناایمن در شهر تهران کاهش یافته است، یادآور شد: اینکه تا امروز لیستی از ساختمانهای پر خطر ارائه ندادهایم، به این دلیل بوده که میخواستیم نظر قطعی سازمان آتش نشانی را داشته باشیم تا بتوانیم آخرین وضعیت ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر تهران را اعلام کنیم.
بابایی ابراز امیدواری کرد که با همراهی دادستانی در سال ۱۴۰۱ امور سرعت بگیرد و این تعداد ساختمان تعیین تکلیف شود تا در سال آینده بتوانیم وضعیت ساختمانهای میانخطر را بررسی کنیم.
وی با اشاره به سخنان دادستان کل کشور در صحن شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر اینکه اعلام اسامی ساختمانهای پرخطر به مصلحت نیست، گفت: این مسئله، نظر شخصی ایشان بوده اما اعلام اسامی این ساختمانها که محل اجتماع عمومی است منصه ظهور شفافیت بوده و حق طبیعی مردم است که بدانند کدام ساختمانها ناایمن و پر خطر بوده تا در آن فضاها حضور پیدا نکنند.
تعهد برخی مالکین ساختمانهای پرخطر پایتخت برای رفع نواقص ایمنی
ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این خصوص در گفتگو با خبرنگار شهر، با بیان اینکه برخی افراد پس از انتشار اسامی ساختمان های ناایمن نسبت به نصب بنر اعلام خطر در این ساختمان ها اقدام کردند، یادآور شد: تعدادی از مالکین نیز در کمیسیون مربوطه حضور یافته و تعهد دادند که در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اقدام کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر، دیگر وقت نگرانی در خصوص انتشار اسامی ساختمان های ناایمن نیست و ما مقابل عمل انجام شده قرار گرفته ایم؛ به اعتقاد من در شرایط فعلی باید به سمت ایمنسازی ساختمانهای پرخطر برویم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با ابراز بیاطلاعی دادستان کل کشور در زمینه رسیدگی هفتگی به سه پرونده ساختمان ناایمن در دادستانی، اعلام کرد: پیگیری و رسیدگی به پرونده ساختمانهای ناایمن در دادستانی تهران انجام می شود و ممکن است دادستان کل کشور در جریان جزئیات آن نباشد. این بررسی توسط دادستانی انجام می شود و درخواست اعضای شورا این بود که تعداد پرونده های در حال رسیدگی افزایش یابد.
انتهای پیام/
نظر شما