انعقاد قرارداد تامین ۵ هزار دستگاه اتوبوس برای پایتخت/ درخصوص سرویس دانش آموزان استثنایی مشکل از شهرداری نیست، مدارس قرارداد را نمی‌فرستند

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از انعقاد قرارداد جهت تامین ۵ هزار دستگاه اتوبوس برای پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر، جلال بهرامی در حاشیه یکصد و سی امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه وزارت کشور و شهرداری تعهد تامین ۲ هزار دستگاه اتوبوس را دارند، اظهار کرد: ما قدرالسهم ۶۵۰ دستگاه را پرداخت کردیم و ۱۸۰ دستگاه نیز تحویل داده شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: اگر طبق طرح جامع حساب کنیم ۹ هزار دستگاه اتوبوس نیاز داریم که در حال حاضر تعداد اتوبوس‌ها با احتساب بخش خصوصی بیش از ۲ هزار دستگاه است.

وی با بیان اینکه ۲۷ دستگاه اتوبوس روز گذشته بازسازی شده است، یادآور شد: برای ۵۰۰ دستگاه قرارداد بازسازی منعقد شده است.

بهرامی تاکید کرد: چند سال ورودی اتوبوس به ناوگان تضعیف شده بود و اگر هر سال حتی ۱۰ تا ۱۵ دستگاه وارد می شد، به این مشکل نمی رسیدیم که در حال حاضر نیاز ما به هفت هزار دستگاه برسد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه با تولیدکننده داخلی توافق‌نامه امضا کردیم، تصریح کرد: با گروه بهمن خودرو دو هزار دستگاه و گروهی دیگر نیز دو هزار دستگاه قرارداد منعقد شده و یک هزار دستگاه نیز در هفته آینده منعقد خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه دو هزار دستگاه نیز وزارت کشور باید تحویل دهد، خاطرنشان کرد: ما برنامه‌ریزی انجام داده‌ایم، اما نمی‌توان به تولیدکنندگان فشار وارد کرد؛ با وجود اینکه ۶ هزار دستگاه تعهد دادند، اما چون سالها تعطیل بودند، تحویل آن زمان بر خواهد بود.

بهرامی با بیان اینکه پنج هزار خرید مستقیما از سوی شهرداری صورت می‌گیرد، تصریح کرد: این خرید از منابع داخلی شهرداری تامین خواهد شد؛ در بخش اتوبوس برقی نیز وزارت کشور مذاکرات داخلی و خارجی را انجام داده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۴۰۰ دستگاه وارد ناوگان شده و ورود ۱۵۰ دستگاه به دلیل اینکه بحث پلاک داشتند به تاخیر افتاد، افزود: از این تعداد ۲۰۰ دستگاه از ۲۲ بهمن ماه و روزهای برفی با پلاک موقت وارد شهر شدند و رایگان به مردم خدمات دادند و هرج ا تجمیع مسافر داشته باشیم این اتوبوس‌ها به محل اعزام می شوند.

وی با اشاره به تکمیل خطوط مترو گفت: تست گرم خط ۶ انجام شده و تست گرم خط هفت نیز فردا انجام می شود؛ در تلاش هستیم تا پایان سال پنج ایستگاه را افتتاح کنیم که اگر نتوانیم ناوگان را تامین کنیم، عملا اثرگذار نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار شهر، جلال بهرامی در ادامه یکصد و سی امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت سرویس دانش آموزان معلول و استثنایی که تشکری هاشمی در مورد آن انتقاد داشت نیز با بیان اینکه منابع مالی تأمین و تخصیص انجام شده است، اظهار کرد: در شیوه هیات دولت این‌گونه بوده که مدارس باید قرارداد منعقد می کردند و ما هزینه ها را پرداخت می کردیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه طبق توافق نامه یکم مهرماه شهرداری و آموزش و پرورش باید مطابق قرارداد، پرداخت صورت می گرفت، یادآور شد: ما در این زمینه به اختلاف خوردیم؛ قرارداد را باید برای ما ارسال می کردند. مدارس در قرارداد با شرکت‌ها ایراداتی داشتند.

وی افزود: هفته قبل به تاکسیرانی نامه ارسال کردم که علی الحساب این رقم پرداخت شود، اما چون قرارداد وجود نداشت بخش مالی تاکسیرانی نتوانست پرداخت کند. ما اعلام کردیم حتی منبع از بخش دیگر تأمین شود تا هزینه را پرداخت کنیم.

بهرامی با بیان اینکه خانواده ها نیز می دانند که مشکل از شهرداری نیست و مدارس باید قرارداد را منعقد و برای ما ارسال کنند، گفت: هر زمانی که قرارداد به دست ما برسد، پرداخت را انجام می دهیم و در همین هفته نیز پرداخت را انجام خواهیم داد تا قرارداد به دست ما برسد.

حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: خواهش من این است که شهرداری وارد پرداخت علی الحساب نشود و مشکل را با آموزش و پرورش حل کند؛ قرارداد برای خانواده هایی است که توان پرداخت دارند و پول می پردازند، اما این خانواده ها پولی نمی پردازند و شهرداری با توافق شورا مبالغ را تأمین می کند.


انتهای پیام/

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
کد خبر: 32340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 11 =