به گزارش خبرنگار شهر، رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در جلسه بررسی چالشها و معضلات نگهداشت و تنظیف شهر تهران که با حضور زاکانی شهردار تهران، نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست و شعبانی معاون امور مناطق شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد،اظهار کرد: وضعیت نظافت و نگهداشت شهر مطلوب و در خور شأن شهروندان نیست و باید با همت و کوشش چهره شهر بهتر شود و مردم تغییر و تحول در نظافت و پاکسازی شهر را احساس کنند.
محمدی در ادامه صحبت های خود با اشاره به این موضوع که حوزه پسماند شهر در سال ۱۳۸۶ مکانیزه شد،افزود: امروز با توجه به بعضی از بیتوجهیهای گذشته فضای کار به سمتی رفته که وضعیت ماشین آلات مطلوب نیست و در حداقل قرار گرفته است.
محمدی با بیان اینکه باید تمامی مخازن زباله و اطراف آنها شستشو و گندزدایی و تعمیر و نوسازی مخازن فرسوده انجام شود، تصریح کرد: شهروندان باید بعد از مدتی تغییر در سطح نظافت و رفت و روب را احساس کنند و با برنامه ریزی چندماهه به سطح قابل قبول و مطلوبی برسیم.در حوزه پسماند کارهای زمین مانده زیادی داریم و با توجه به اینکه در گذشته برخی اتفاقات و اقدامات باعث ایجاد عقب ماندگی در این حوزه شده، باید امروز تلاش بیشتری را در دستور کار قرار دهیم.
وی تصریح کرد: ماشین آلات ما فرسوده شده است در حالی که نیاز بوده تجهیزات به صورت مداوم اورهال و نوسازی شود.
وی با اشاره به این موضوع که روزی جداول و گاردریلها در تهران به صورت مکانیزه شستوشو میشد، افزود:امروز این ناوگان فرسوده شده و برای این اقدامات از نیروی انسانی استفاده میشود، این کار بسیار خطرناک است و متاسفانه در برخی مواقع حوادث دردناکی برای عوامل انسانی رقم خورده است.
محمدی تصریح کرد: با ۵۴ پیمانکار جلساتی را برگزار کردیم تا ناوگان و تجهیزات نگهداشت شهر به صورت حداکثری بکار گرفته شود.
محمدی در ادامه صحبت های خود گفت: در بازه شش ماهه اتفاقات خوبی در حوزه مکانیزاسیون در پسماند اتفاق خواهد افتاد و مردم انشاالله این تغییر و تحول را احساس خواهند کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به ساماندهی وضعیت زباله گردها و کتفی کولیها گفت: این موضوعی است که شهروندان هر روز آن را مشاهده میکنند و برنامه ویژهای را در قالب مراکز MRF اجرایی خواهیم کرد تا این موضوع را برای همیشه حل کنیم. درصورتی که زبالههای خشک از شهروندان تحویل گرفته شود حضور زباله گردها به شکل محسوسی کم میشود و تعداد کمی از این افراد هم که باقی بمانند میتوانند در مراکز ام آر اف مشغول کار شوند.
انتهای پیام/
نظر شما