به گزارش خبرنگار شهر علیرضا زاکانی در حاشیه یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورا جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به سوالی پیرامون تذکرات مطرح شده توسط جعفر تشکری هاشمی و ناصر امانی دو تن از اعضای شورای شهر در جلسه امروز گفت: سوال آقای امانی مبتنی بر اساسنامهای تنظیم شده بود که وجاهت قانونی ندارد؛ اساسنامه ای که براساس آن در سال۱۴۰۰ اقدامات شرکتهای زیر نظر شهرداری دچار اختلال جدی در حوزه مالی میشد، به این جهت که اساسنامه شرکتها ذیل قانون شهرداریها تعریف شده بود در حالی که بهتر بود این اساسنامهها مبتنی بر قانون تجارت تنظیم گردد.
زاکانی افزود: به همین جهت از شورای شهر درخواست کردیم عمل شرکتها مبتنی بر اساسنامه سال ۱۴۰۰ متوقف شود و ما به اساسنامههای تنظیم شده پیش از این برگردیم.
وی تاکید کرد: آقای امانی در تذکر و طرح سوال خود به اساسنامه سال ۹۳ ارجاع میداد، در حالی که این سند قانونی مطابق با نامهای که رئیس وقت شورای شهر تهران یعنی مهندس چمران در شهریور ماه ۹۴ زده شده، فاقد وجاهت قانونی است.
شهردار تهران ادامه داد: در نامه آقای چمران قید شده بود، شهرداری تهران موظف است اساسنامه سازمانهای خود را مطابق با اساسنامه نمونه به صورت جداگانه تنظیم و به شورا ارائه دهد. بنابراین اساسنامه سال ۹۳ همانطور که ذکر شد فاقد شأنیت قانونی است.
زاکانی تاکید کرد: به همین جهت ما مجبور شدیم اساسنامه مصوب شده در سال ۸۹ را ملاک عمل خود قرار دهیم. علاوه بر این قانون استخدامی شهرداری مافوق تمامی مستندات حقوقی قرار دارد که مطابق ماده ۲۰ آن اگر برای تصدی پستی سازمانی در شهرداری مستخدم واجد شرایط وجود نداشته باشد، شهردار میتواند با اختیار خود از کارمندان سایر نهادها استفاده کند.
زاکانی در ادامه گفت: سوال دیگر نیز در رابطه با سامانه معلولان و جانبازان توسط آقای تشکری هاشمی طرح شده بود. از این سامانه تنها ۴هزار و ۳۰۰ معلول استفاده میکنند، در حالی که تهران چند برابر این تعداد، معلول دارد. ما به دنبال این هستیم خدمات رسانی سامانه تنها به کسر محدودی از معلولان ختم نشود و تعداد نفرات بیشتری بتوانند از آن بهره ببرند.
شهردار تهران ادامه داد: خدمت رسانی به این قشر از جامعه را وظیفه خود میدانیم و در سال گذشته نیز اقدامات خوبی در همین رابطه انجام شده، به عنوان مثال سال گذشته ۲۰ ون و ۲۰ اتوبوس ملکی به ناوگان حمل و نقل معلولان اضافه شد.
زاکانی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون قطع برخی از درختان تهران گفت: درختان قطع شده دچار آفت بودند و متولی اصلی این اقدام نیز سازمان حفاظت محیط زیست است. شهرداری تنها وظیفه دارد آنها را با کاشت درختان جدید جایگزین کند.
شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری پیرامون آخرین وضعیت تخریبهای منطقه خلازیر نیز تاکید کرد: روند مبارزه با فساد و تخریب ساختمانهای غیرمجاز تا رسیدن به مفاد طرح تفصیلی همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/
نظر شما