به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۷، طرح کاربردی نگهداشت فضای سبز با عنوان جایگزین سموم شیمیایی با استفاده از ضایعات هرس در تولید فرمولاسیون گیاهی ( تاکید بر پژوهش در بهرهگیری از گیاه ابریشم مصری) در سال ۱۴۰۲ توسط اصغر صالح شهردار ناحیه دو و زینب کیخسروی کارشناس مرکز تحقیقات آموزش و مشاوره فضای سبز به رویداد بینالمللی جایزه گوانجو در کشور چین ارسال شد.
اصغر صالح شهردار ناحیه دو در خصوص این طرح گفت: طرح نوشته شده با موضوع " تابآوری محیط شهری در تولید فرمولاسیون گیاهی با استفاده از گیاهان فضای سبز" به عنوان ۱۵ طرح برتر این رویداد شناخته شده است. این افتخار نتیجه سالها تحقیق و پژوهش در زمینه نگهداشت فضای سبز است که با تلاشهای بیوقفه و مضاعف از سال ۱۳۹۴ پایه ریزی شده و در حال حاضر به ثمر نشسته است.
صالح در خصوص این جایزه جهانی تصریح کرد: این رویداد مورد حمایت شهر گوانجو چین، سازمان شهرهای متحد و دولتهای محلی (UCLG) و سازمان کلانشهرهای مهم جهان (Metropolis) همچنین همکاری شبکه جهانی دولتهای محلی حامی پایداری (ICLEI) و گروه شهرهای C۴۰ قرار دارد.
وی در ادامه اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد جهانی، معرفی سیاستهای نوآورانه، پروژهها و مدلهای تجاری و سایر فعالیتهای مرتبط با شهرها با تأکید بر اهمیت نوآوری در بخش دولتی و رهبری محلی در جهت تقویت تابآوری چند جانبه شهری به ویژه در زمینه اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی است. همچنین تحقق اهداف چندجانبه توسعه پایدار و ایجاد انگیزه در شهرها و دولتهای محلی برای به اشتراک گذاری، تبادل دانش و آموختن از دستاوردهای یکدیگر از دیگر اهداف آن به شمار میآید.
شهردار ناحیه دو با اشاره به اینکه این طرح تلفیقی از ابتکار تکاملی و انقلابی محسوب میشود، مطرح کرد: بهره برداری از گیاهان هرس پذیر برای تولید فرمولاسیون گیاهی جز ابتکار تکاملی بوده که در گذر زمان و با مطالعه، تحقیق، پژوهش و کسب تجربه در فضای سبز شهری به دست آمده است؛ لذا بهره برداری از گیاه ابریشم مصری یک ابتکار انقلابی و نوآورانه بوده چرا که تاکنون از این گیاه بهرهبرداری فرمولاسیونی صورت نپذیرفته و اثرات مثبت آن در فضای سبز شهری برای اولین بار در دنیا علیه آفات به کار گرفته شده است.
صالح در پایان خاطر نشان کرد: طرح برگزیده از پشتوانه ۵ مقاله تخصصی و یک طرح پژوهشی در دانش شهر مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در سال جاری به چاپ رسیده که از بنیانهای علمی و پیوستهای ارسالی این طرح به رویداد گوانجو در کشور چین بوده است. امید است در ۱۵ و ۱۶ آذرماه سال جاری شاهد این باشیم که طرح شهرداری تهران در کشور چین جزء ۵ طرح نهایی این رویداد جهانی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما