به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران در آیین افتتاح نوزدهمین نمایشگاه «زنان و تولیدملی» ضمن تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه اظهار کرد: در شهری زندگی میکنیم که ظرفیتهای بزرگ آن درک نشده است به همین جهت مبتنی بر یک تحول، تغییر و ظرفیتسازی جدیدی برای تهران بازتعریف کنیم.
شهردار تهران با بیان اینکه در بحث اقتصاد این کلانشهر میتوان از ظرفیت زنان استفاده صحیح کرد، ادامه داد: از جمله مواردی که میتواند در مباحث اقتصادی حتی در سطح ملی موثر باشد و در پایتخت به بهترین نحو به آن توجه شده است، ظرفیت هنری زنان در خانهها است که میتوان با تحقق شعار «هر خانه، یک کارخانه» از این ظرفیت در اقتصاد ملی هم بهرهمند شد.
وی با اشاره به این موضوع که یکی از دغدغههای مدیریت شهری بازتعریف فعالیتهای اقتصادی در پایتخت است، تصریح کرد: تلاش ما این است، اولا همه کسانی که پیشتاز این فعالیتها و تلاشها هستند را شناسایی کرده و ارتباط موثری برقرار کنیم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت و توانمندی آنها گامهای موثری برداریم. نکته دوم اینکه مبتنی بر نیاز جهانی، منطقهای و داخلی فضا برای انتخاب مهیا باشد تا شرایط فعالیت در کارگاهها و همچنین محیط خانه را فراهم آوریم؛ به طور حتم این انتخاب، قدرالسهم آموزش مرتبط با کار و حرفه، سهم امکانات برای عرضه مستقیم محصولات را مشخص خواهد کرد تا امکان برپایی نمایشگاه دائمی که بیانگر هویت شهر تهران و اقتصاد خانوار است، مهیا شود.
شهردار تهران با تاکید بر این مهم که منظور از بهرهمندی از توانمندیها آن است که از هر فرصتی برای تقویت اقتصاد خانواده استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: در واقع به جای کمک مالی، امکاناتی را باید مهیا کنیم تا با بهره از توانمندیهای زنان، ظرفیت عظیم و هویت جدید برای شهرمان رقم بخورد.
زاکانی بیان کرد: این رویداد بزرگ، چهارمین رویداد دردو سال گذشته و بعد از تعطیلیهای چندسال اخیر است که درآن ۸۵ مرکز کوثر و ۶ بازارچه دائمی در حال عرضه محصولات خود هستند. ما اکنون به دنبال برنامهریزی موثر هستیم تا بتوانیم در ۵ حوزه شهر تهران، نمایشگاههای دائمی عرضه محصولات را برپا کنیم. در حال حاضر نزدیک به ۳ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی و ۵ ایستگاه هم به طور اختصاصی در حوزه صنایع دستی، پوشاک، زیورآلات و.. در حال آمادهسازی است که تا پایان سال از آنها رونمایی خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: با برگزاری کارگاههای آموزشی در حوزه صادرات باید شرایط برای ارائه محصولات بانوان در خارج از کشور را هم فراهم کنیم؛ مسیری که البته در حال ریلگذاری است تا در کلانشهر تهران هیچ فرد بدون شغل و درآمدی وجود نداشته باشد و به واقع، هر کس بتواند در عرصه کاری خود موفق بوده و به جای اینکه در معرض آسیب قرار گیرد به اقتصاد کشور کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما