«من شهردارم» حس تعلق شهروندان به تهران را ارتقاء می‌دهد

شهردار کلانشهر اهواز اقدام شهرداری تهران در اجرای ابرپروژه «من شهردارم» را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: امیدوارم این طرح به افزایش سرمایه اجتماعی برای شهرداری تهران منتهی شود.

به گزارش شهر، رضا امینی، شهردار کلانشهر اهواز در گفت‌وگو با «روابط عمومی معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران» در خصوص اَبَرپروژه «من شهردارم» گفت: انقلاب ما مبتنی بر رأی مردم و انقلابی مردمی‌ست؛ بنابراین، در همه بخش‌های مدیریّتی هر چه‌قدر که نقش مردم در تصمیم‌گیری‌ها و هدایت‌گری‌ها بیشتر و قوّی‌تر باشد، برنامه‌ها هدفمندتر و عملیاتی‌تر تنظیم می‌شوند.

وی با تأکید بر این‌که بیش از ۳۰۰ وظیفه برای شهرداری‌ تعریف شده است و مدیریّت شهری در همه بخش‌های زندگی مردم از قبل توّلد تا فوت‌شان نقش دارد، افزود: ساکنین محلّات مردم هستند و اگر مردم نقش اوّلیه در مدیریّت محله خود را داشته باشند، به آن‌چه در محیط زندگی‌شان برایشان اولویت تلقّی می‌شود، می‌پردازند.

شهردار کلانشهر اهواز ادامه داد: بنابراین اولویّت و داده‌هایی که مبتنی بر نظرات مردم هستند، یکی از داده‌های ارزشمند مردمی‌اند که در تصمیم‌گیری‌ها اهمیّت دارند.
امینی عنوان کرد: چنانچه شهرداری‌های کلانشهرها بسته به توان و اعتباراتشان مطالبات مردمی را پیگیری کنند بسیار ارزشمند است؛ در غیر این صورت ممکن است، نارضایتی و بی‌اعتمادی شهروندان را به همراه داشته باشد.

وی درخصوص مشارکت شهروندان در اداره شهر گفت: این‌که مردم صفر تا صد در توسعه محیط پیرامونی زندگی خودشان نقش تاثیرگذار داشته باشند، یکی از مبانی هویّت بخشی به محلات شهر است.

امینی درخصوص اجرای پروژه‌های محلّه محور در کلانشهر اهواز تصریح کرد: در شهر اهواز هم پس از افتتاح پروژه‌های محلّه محور دیدگاه و پیشنهادهای مردم نسبت با چالش‌های محیط زندگیشان را دریافت می‌کنیم و این نظران یکی از محل‌های ورودی داده‌های توسعه شهر برای ما می‌شود که مبنای برنامه‌ریزی قرار می‌گیرد.
شهردار کلانشهر اهواز اقدام شهرداری تهران در اجرای ابرپروژه «من شهردارم» را اقدامی ارزشمندی دانست و گفت: امیدوارم این طرح به افزایش سرمایّه اجتماعی برای شهرداری تهران منتهی شود.

امینی با بیان اینکه مردم به‌طور معمول‌ اهل مقایسه هستند، گفت: شهروندان در زمینه‌های مختلف خودشان را با شرایط مقتضّی زمان و مکان با موارد مشابه تطبیق می‌دهند. یکی از این رقابت‌ها و قیاس‌ها در توسّعه محلّات است. اگر شهرداری در ابتدا برای توسّعه متوازن، تعادل بخشی و عدالّت‌محوری در توسّعه محلات بودجه در نظر گرفته شده هر محله را به مردم اعلام کند، آن‌ها می‌دانند برای رقابت با سایر محلّات به چه مقدار نگهداشت، توسعه و تجهیز محلّه نیاز دارند و برای این‌که عقب نیفتند و ارزش املاک شخصی خودشان هم حفظ شود، به‌طور حتم در نگهداشت محلّه تلاش می‌کنند.

وی درخصوص اهمّیت میزان مشارکت شهروندان در طرح‌های مشارکتی، تصریح کرد: مردم باید بدانند و باور کنند هزینه‌هایی که شهرداری‌ها صرف می‌کنند، متعلّق به خودشان است؛ از جیب خودشان برای خودشان هزینه می‌شود. هر چقدر مشارکت‌ها بیشتر شود، حس تعلّق به موضوع هم بیشتر می‌شود؛ چون مردم خودشان را در مبانی و مقدّمات کار شریک می‌دانند و در حفظ و نگهداری شهر هم مشارکت جدّی‌تری خواهند داشت. در طرح‌هایی مثل «من شهردارم» مردم به طور ملموس مشاهده می‌کنند که از جیب خودشان برای خودشان هزینه می‌شود.

انتهای پیام/

۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
کد خبر: 45091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 10 =