به گزارش خبرنگار شهر، امروز- یکشنبه ۲۸ آبان ماه- یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور ۲۰ عضو شورا و با غیبت مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری برگزار شد.
پیش از آغاز این جلسه، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران به جمع خبرنگاران آمد و پاسخگوی پرسش اصحاب رسانه شد.
چمران در این گفتو گو نسبت به نقص در تصویب قانون نوسازی تاکسیها در مجلس شورای اسلامی و تخصیص ناکافی اعتبار به این طرح از سوی دولت انتقاد و ابراز امیدواری کرد که با ورود تاکسیهای برقی به پایتخت، این ناوگان فرسوده تکانی بخورد.
او در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در رابطه با قطع درختان آفتزده نیز گفت: سازمان بوستانها با این میزان تلاشی که انجام می دهد درختان سالم را قطع نمیکند. درختانی که قطع می شود با مصوبه کمیسیون ماده هفت است. حفظ درختان به جان مدیرعامل سازمان بوستانها بسته است و او علاقمند به حفظ درختان است. اگر قرار باشد درختی روی سر مردم و خودروهای آنها سقوط کند، باید قطع شود.
رئیس شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود در صحن شورا نیز همچون جلسات پیشین شورا، جنایات رژیم صهوینیستی در غزه را محکوم و از تجمع عظیم اعتراضی مردم تهران در میدان انقلاب در حمایت از مظلومیت فلسطینیان و محکوم کردن وحشیگریهای رژیم جعلی اسرائیل در انسان کشیها تقدیر کرد.
پس از نطق رئیس شورا، نوبت به تذکرات اعضای شورا رسید و در این بخش اعضا در رابطه با برپایی مانور اسکان اضطراری در تهران، لزوم تجدید نظر در خصوص حقوق کارکنان شهرداری، توجه جدی به احداث رفیوژ میانی خیابانها و قطع درختان در مجموعه سعدآباد سخن گفتند.
قطع هرگونه درخت در شهر با رأی کمیسیون ماده هفت انجام میشود
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا در رابطه با قطع درختان در مجموعه سعدآباد تأکید کرد: در شورا در مورد قطع درخت در مجموعه های مختلف تذکر دادیم که از شهرداری مجوز نگرفته بودند. امروز در مجموعه ای درخت قطع شده که فوق تمام آنهاست. شهرداری باید در این خصوص شکایت کند و برخورد لازم صورت بگیرد. هرگونه قطع درختان توسط افراد و ذی نفعان و حتی خود شهرداری در معابر و اماکن عمومی و خصوصی با مصوبه کمیسیون ماده هفت امکان پذیر است.
مانورهای حوزه مدیریت بحران تخصصی شود
احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر نیز اقدام سازمان مدیریت بحران در برگزاری مانور اسکان اضطراری را قابل تقدیر عنوان کرد و از شهرداری خواست تا علاوه بر تکرار این مانورها نسبت به تخصصی کردن آن و همچنین اختصاص اعتبار به سازمانهای مدیریت بحران و آتش نشانی برای اجرای پروژههای مصوب در شورا در فصل تدوین بودجه، توجه جدی داشته باشد.
ضرورت آغاز پروژه خیابان ۲۰ متری شوش
در ادامه این جلسه، میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورا طبق روال تذکرات پیشین خود در جلسات قبلی صحن علنی با محوریت معرفی پروژههای قرمز مناطق، نسبت به پیشرفت فیزیکی صفر در ۲ پروژه توسعه محلی شامل خیابان ۲۰ متری شوش در منطقه ۱۵ و خانه کشتی محله شمیران نو در منطقه چهار تذکر داد و خواستار رفع موانع این طرحها و اجرای آن در اسرع وقت شد.
لزوم تعیین تکلیف حقوق کارکنان شهرداری تهران
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز در ادامه ضمن ابراز نگرانی از وضعیت حقوق کارکنان شهرداری، از معاون منابع انسانی شهرداری درخواست کرد نسبت به تعیین تکلیف اساسی در رابطه با کسر مبلغ مالیات از پرسنل شهرداری اقدام کند.
رفیوژ میانی خیابانها حادثهساز است
در ادامه سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران، با انتقاد از نصب رفیوژ در بخش میانی خیابانها و افزایش تصادفات و هزینههای ناشی از آن، از شهردار تهران خواست که دستور توقف فوری نصب این رفیوژها را صادر کند.
دستور اول جلسه شورا به تعیین بهای خدمات و عوارض مدیریت نظارت بر شرکتهای اینترنتی مسافر، رفع خطر از گودهای پر خطر، ساماندهی سیما و منظر شهری و اماکن دیپلماتیک اختصاص داشت که این عناوین با حداکثر آراء موافق به تصویب رسید.
در جریان بررسی این دستور جلسه، مهدی اقراریان رئیس کمیته حقوقی شورا با بیان اینکه شهرداران اسبق تهران به ملاقات مردمی می پرداختند و بهتر است که آقای زاکانی نیز به دیدار مردمی برود، از تصویب عوارض برای قشر ضعیف و مستأجر انتقاد کرد که با واکنش محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه همراه بود و آخوندی بر برقراری دیدارهای مردمی شهردار تهران تأکید کرد و مطرح کردن چنین مواردی را نادرست دانست.
در دستور جلسه دوم از یکصد و نود و سومین جلسه شورا، گزارش حسابرسی نمایشگاه بین المللی آفتاب و سازمان پایانهها و پارکسوارهای شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت و اعضای شورا بر پیگیری بندهای تکلیفی این گزارشات تأکید کردند.
در این میان عباس تقدسی نژاد مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی آفتاب از سودآور شدن این نمایشگاه و درخواست افزایش سرمایه برای جبران زیان انباشته و خروج شرکت از ماده ۱۴۱ خبر داد.
پوریا علیمردانی مدیرعامل سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران نیز به وضعیت پایاه شرق اشاره کرد و گفت: کارگاه عمرانی پایانه شرق فعال است و با سرعت پیش میرود. با شرکت شهروند، مشکلات سرمایهای را حل کردهایم و نقدینگی تأمین شده است.
آخرین دستور جلسه یکصد و نود و سوم شورا به پرونده هفت پلاک ثبتی جهت تعیین تکلیف باغ بودن یا نبودن اختصاص یافت که اعضا آراء خود را در خصوص هریک از این پروندهها به ثبت رساندند.
انتهای پیام/
نظر شما