به گزارش خبرنگار شهر، شهردار تهران در حاشیه آیین افتتاحیه پل مکانیزه B9 در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پل مکانیزه B9 هوشمند است و وقتی برودت هوا باعث بارش برف میشود، استفاده از محلولهای ضدیخ و پمپاژ آن روی پل زمینه یخزدگی را از بین میبرد، گفت: این منطقه برفگیر است و بیشترین بارش را تقریبا دارد. لذا این طرح آغاز یک راه شد و پل بعدی به صورت گرمایش از کف اجرایی میشود.
افتتاح پروژه های خدماتی هوشمندسازی در دهه فجر
زاکانی با بیان اینکه روز گذشته روز هوای پاک بوده است، تصریح کرد: ۲۳ دستگاه در شهر در اجرای قانون هوای پاک مسئولیت دارند و شهرداری یکی از این دستگاههاست. در این راستا چند اتفاق بزرگ دنبال شده که یک مورد از آن برقیسازی است و در قرارداد با شرکتهای داخلی و خارجی عملا تهران به سمت برقی شدن میرود که آرزوی دیرینهای بوده است.
وی ادامه داد: از سال قبل اصلاح تقاطع های شهر و ایجاد زمینه کاهش تردد آغاز شد و از ۹۸ اصلاح تقاطع، تعدادی انجام شد و تا پایان امسال چند پروژه دیگر افتتاح میشود. ظرف چهار سال برنامه داریم روزانه یک میلیون لیتر بنزین کمتر مصرف شود و راه مردم نیز ۷۳۰ کیلومتر نزدیکتر شود.
زاکانی درباره کمربند سبز پایتخت هم گفت: امسال دو هزار هکتار گیاه مثمر کاشته شده است.
شهردار تهران ادامه داد: در راستای ایجاد هوای پاک و کاهش تردد، بخشی از خدمات ما هوشمندسازی خواهد شد که در دهه فجر بخشی از این خدمات افتتاح میشود.
صدور پروانه با تراکمفروشی متفاوت است؛ اگر پروانه ندهیم مردم را به قتلگاه میفرستیم
وی با اعلام اینکه در حوزه پسماند نیز دو هفته پیش یک کارخانه افتتاح کردیم که انتقال برداشت پسماند را افزایش می دهد، گفت: ما به وظایف خود عمل کرده ایم اما همچنان در روزهای آلوده شرمنده مردم میشویم لذا باید به دستگاههای دیگر کمک کنیم به وظایف خود عمل کنیم.
شهردار تهران با بیان اینکه این هفته سفر دوم ما به چین برای عقد قراردادها انجام میشود، گفت: در سفر اول تامین مالی صورت گرفت و این هفته قراردادها منعقد میشود و نیمه سال آینده آثار این قراردادها به دیده خواهد شد.
زاکانی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر دلیل افزایش صدور پروانه در تهران با وجود کاهش این آمار در دیگر شهرها با بیان اینکه در تهران طرح جامع و تفصیلی وجود دارد، گفت: ۹۳۰ هزار قطعه بر اساس طرح جامع موجود است و اگر سالیانه ۲۰ هزار پروانه صادر شود هر ۴۶ سال یکبار تهران ساخته خواهد شد. عمر ساختمانهای تهران ۴۵ سال است و ما دنبال صنعتیسازی و افزایش عمر ساختمانها به صد سال هستیم. در صدور پروانه به ۱۲ هزار فقره نزدیک شده و امیدواریم به ۲۰ هزار فقره برسیم. این صدور پروانه با تراکمفروشی متفاوت است. اگر این کار را نکنیم خانه های فرسوده بر سر مردم آوار می شود و یعنی مردم را با دست خود به قتلگاه فرستاده ایم. اگر صدور پروانه افزایش یافته این افتخار ماست.
انتهای پیام/
نظر شما