۲ هزار دستگاه کسری تجهیزات آتش‌نشانی در کشور داریم

نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی آتش نشانی های کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شهر، نشست هم اندیشی مدیران روابط عمومی آتش نشانی های کشور با حضور قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، کامران عبدولی، معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و روابط عمومی های سازمان های آتش‌نشانی کشور برگزار شد.

حریق نسبت به چند سال گذشته سریعتر شعله ور می‌شود

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در این نشست که در محل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، برگزار شد اظهار کرد: آرزوی آتش‌نشانان چیزی جز سلامت شهروندان نیست.

وی در ادامه از شهدای آتش‌نشان در اقصی نقاط کشور و شهرهای مختلف یاد کرد و با پرداختن به چهار شنبه سوری گفت: این روز درواقع اوج کار ما است، ما در این روز تا ۱۱هزار تماس را هم تجربه کرده ایم. در حال حاضر هم حوادث ایام چهارشنبه سوری آغاز شده است. به طوری که ۵پنج نفر در ارومیه فوت کردند، در تهران نیز جند حادثه داشتیم.

۲ هزار دستگاه کسری تجهیزات آتش‌نشانی در کشور داریم

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: زمانی کار آتش‌نشانی عملیات بود و امروز آتش نشانی به حوزه آموزش شهروندی هم ورود کرده که بسیار تاثیر گذار است.

ملکی ادامه داد: بعد از حادثه پلاسکو، به لطف خون شهدا؛ نگاه مردم، مسئولان و رسانه ها به سازمان آتش‌نشانی تغییر کرد.

با همکاری مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی، زمانی که برای اولین بار کمپین «نه به چهارشنبه سوری خطرناک» را راه انداختیم، ضمن احترام به این روز، این کمپین مورد استقبال قرار گرفت. به نحوی که در سال ۹۷ برای اولین بار در کلانشهرها این طرح را اجرا کردیم که نتیجه خیلی خوبی داشت، سال ۹۸ به بعد بابت کرونا در چهارشنبه سوری اتفاق خاصی رخ نداد.

ملکی با بیان اینکه باید کمک کنیم چهارشنبه سوری یک شب شاد و به یادماندنی باشد و حادثه ای برای فردی رخ ندهد، تصریح کرد: ششمین پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک امسال برگزار می‌شود و لازم است تا آموزش، برنامه و همچنین محتوا یکسان شود.

وی افزود: باید تلاش کنیم که اتفاقی در چهارشنبه پایان سال رخ ندهد. یادمان باشد اگر خانواده ها اجازه ندهند که فرزندانشان جشن چهارشنبه سوری را برگزار کنند، فرزندان در کنار غریبه ها، جشن را برگزار می‌کنند که تعصبی روی بچه ها ندارند و ممکن است که وسایل خطرناک در اختیار آنها قراردهند. به همین دلیل شعار «نه به چهارشنبه سوری خطرناک» و «چهارشنبه سوری در کنار خانواده» را انتخاب کردیم مه باید این شعار را در مدارس اجرا کنیم.


باید به سمت کارهای هنری و تولیدات فرهنگی در آتش‌نشانی های کشور برویم. در مواقع بحران باید به کمک هم بشتابیم و به هم کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه نه به چهارشنبه سوری خطرناک باید در فضای مجازی فراگیر شود، گفت: باید از چهره های مردمی و معتمدین محلات در پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک استفاده کنیم‌. یکی از توقعات ما این است که مراکز استان ها همین جلسه را در شهر خود برگزار کنند و پویش نه به چهارشنبه سوری خطرناک را گسترش دهند.

وی در ادامه گفت: باید با رسانه ها و صدا و سیمای استان ها همکاری داشته باشیم وپ به تاکتیک و علم روز مجهز شویم. امروز حوادث نسبت به گذشته تغییرات زیادی کرده است و حریق نسبت به چند سال گذشته سریعتر شعله ور می‌شود.

لایحه مدیریت یکپارچه ایمنی تا دو هفته دیگر به شورای عالی استانها می‌رود

کامران عبدولی معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران هم در این مراسم اظهار کرد: تبادل اطلاعات و ارتقای سطح ایمنی و کیفی سازمان های آتش‌نشانی کشور در دستور کار است. با کشورهای پیشرفته در حوزه آتش نشانی باید همکاری داشته باشیم. لایحه مدیریت یکپارچه ایمنی را هفته گذشته جمع بندی کردیم و قبل از عید به شورای عالی استان ها خواهد رفت. ششمین همایش بین المللی آتش‌نشانی و ایمنی شهری ۱۱ الی ۱۳ تیرماه در سالن همایش های بین المللی هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.

در این جلسه نماینده آتش‌نشانی شهرستان شهر قدس بابت کمک و همیاری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در کمک به اطفا حریق در حادثه چند روز پیش تشکر و قدردانی کرد.

۲هزار دستگاه کسری تجهیزات آتش نشانی در کشور

قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: از همه عزیزان که در این جلسه حضور پیدا کردند، تشکر می‌کنم، کمترین امکانات در روابط عمومی قرار دارد، اما در عین حال انتظارات زیادی هم از آن وجود دارد. آتش‌نشانی تنها سازمانی است که با یک تلفن به سامانه ۱۲۵ خدمات ارائه می‌شود. رضایت مندی مردم از آتش نشانی بالاست و به همین دلیل گاهی مغفول واقع می‌شود.

وی ادامه داد: وضعیت آتش نشانی های کشور از نظر امکانات خوب نیست، بالای ۲هزار دستگاه کسری تجهیزات در کشور وجو دارد و برای این موضوع باید یک حرکت ملی انجام شود. از نظر نیرو هم سازمان آتش‌نشانی باید تقویت شود. نردبان هیدرولیکی بسیار مهم است و کمبودها باید توسط روابط عمومی ها تکرار شود.

محمدی با بیان اینکه باید بحث ایمنی و آموزش در فضای مجازی فراگیر شود، گفت: باید به تعداد استان های کشور محتوا و صفحه آموزش ایمنی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی ایجاد شود. در برنامه شاد محتوای ایمنی و آموزشی برای دانش آموزان قرار داده می شود که بسیار مهم است. لازم است تا تجربیات خود را به اشتراک بگذاریم. از امروز باید یک تحولی رخ دهد و سازمان آتش‌نشانی ها را در همه جای کشور به جایگاه واقعی خود برسانیم. ضمن اینکه مجلس هم کمک کند تا تجهیزات بدون عوارض و با بودجه ملی وارد کشور شود.

وی در ادامه تصریح کرد: از ظرفیت مرکز آموزش آتش‌نشانی در صالح آباد، استان‌های دیگر می‌توانند بهره ببرند.

محمدی با اشاره به تاثیر گذاری رسانه ها گفت: تا دیده نشویم، مشکلات حل نخواهد شد. باید از ظرفیت رسانه ها، صدا سیما و غیره استفاده کنیم‌. لازم است تا یک رسانه واحد در کشور در حوزه اخبار آتش‌نشانی ایجاد شود و اقدامات دیده شود. ایمنی کشور در دست آتش‌نشانان است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: جذب نیرو نباید در سازمان آتش‌نشانی متوقف شود، چون، جبران آن مشکل است. معتقدم یک وزارتخانه حوادث و بلایا باید در کشور ایجاد شود.

انتهای پیام/

۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
کد خبر: 50491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 10 =