به گزارش خبرنگار شهر، نخستین نشست شورای سیاستگذاری و برنامهریزی پژوهشی شهرداری تهران عصر امروز -۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۳- باحضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی پیرهادی عضو شورای شهر، معاونین شهردار و رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی برگزار شد.
در این نشست علیرضا زاکانی شهردار تهران با بیان اینکه آرزوی قدیمی مدیران ارشد این بود که مرکز مطالعات بتواند به عنوان مغز متفکر شهرداری نقشآفرینی کند، اظهار داشت: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری پیگیر احیای سطح نقشآفرینی مرکز بودیم. تلاش کردیم تا با آسیبشناسی بتوان به صورت عملی یک کارکرد عملیاتی در سطوح بالاتری را برای مرکز مطالعات شهرداری پیدا کرد.
وی با تأکید بر تخصصی و پیچیده بودن مجموعه اجرایی شهرداری تهران، اضافه کرد: مدیریت شهری موظف است از ابتدای تولد تا مرگ شهروندان خدمتگزار شهروندان باشد. طبیعتاً این مجموعه بدون پشتوانه مطالعاتی و پژوهشی نمیتواند خدمترسان مناسبی باشد. موضع فکر و تحلیل و اتکا به نظرات و اندیشمندان را باید در مجموعه مرکز مطالعات جستوجو کرد.
شهردار تهران با یادآوری اینکه برای ارتقاء نقشآفرینی مجموعه مرکز مطالعات، شورای سیاستگذاری تشکیل شد، گفت: اعضای این شورا معاونان تخصصی شهرداری و متناظرین آنها در مرکز مطالعات بوده و دبیر شورا هم رئیس مرکز مطالعات است.
زاکانی افزود: با تشکیل این شورا و حضور معاونان در آن، هم کسانی که به صورت عملیاتی در صحنه مشغول فعالیت هستند، حضور دارند و هم صاحب نظران و پشتوانههای فکری و نظری که میباید تولید فکر و اندیشه کنند.
وی نخستین گام این شورا را شناسایی نظام مسائل، مشکلات و سرفصلهای هر بخش دانست و تصریح کرد: پس از آنکه صورتی از موضوعات در حوزههای مختلف روشن شد، باید هیأتهای اندیشهورز تخصصی برای چارهجویی آن مطابق نیاز اقدام کنند. هیأت اندیشهورز موظف است با مطالعات خود، چراغ راه آینده را روشن کند.
شهردار تهران ابراز امیدواری کرد با تشکیل این شورا بتوان به صورت عملی، ارتباط منطقی و اجرایی مرکز مطالعات با نیازهای روز و واقعی شهرداری تهران را فراهم کرد. همچنین مرکز مطالعات شهرداری باید بتواند همچون مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، راهنما و چراغ راه ما باشد.
زاکانی در خاتمه ابراز امیدواری کرد مرکز مطالعات بتواند با تغییر ساختار و پیوستگی ارتباط با مجموعه شهرداری، آثار بالاتری را در حوزههای مختلف اجرایی ایفا کند.
انتهای پیام/
نظر شما