احداث و بازسازی ۶ درمانگاه، چهار تالار یاس و ۴۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی در دوره ششم مدیریت شهری

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه احداث ۵۸ زمین چمن مصنوعی به پایان رسیده و ۴۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی در این دوره اجرا شده است، گفت: ۶ درمانگاه و چهار تالار یاس هم در این دوره احداث شده است.

به گزارش خبرنگار شهر، میثم مظفر در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش طرح رصد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در ۳۵۰ محله حضور پیدا کردند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد سه هزار مطالبه موضعی اخذ شد و ۳۰ چالش فراگیر از بین این سه هزار مشکل شناسایی شد که در نتیجه هزار و ۷۵۰ پروژه توسعه محلی در سال ۱۴۰۱ شکل گرفت و هزار و ۵۲۰ پروژه در سال ۱۴۰۲ و دو هزار و ۸۷۴ پروژه نیز در سال جاری در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه در قالب طرح رصد ۲ نیز اعضای کمیسیون از مناطق مختلف بازدید کردند، یادآور شد: گزارشاتی به عنوان دستاوردهای شورا تهیه و ارائه شد و به نظر می رسد شورا و شهرداری دستاوردهای بزرگی در بخش های مختلف داشتند.

مظفر با بیان اینکه گزارشات تخصصی به شهردار تهران در رابطه با نحوه عملکرد شهرداری مناطق ارائه می شد، تصریح کرد: ۱۲۵ درصد حجم ریالی کار در سال گذشته نسبت به سالهای ماقبل خود رشد پیدا کرد و عملکرد شهرداری در سال ۱۴۰۲ در پیشرفت فیزیکی پروژه های احداثی جهش قابل توجهی داشت. دبیرخانه طرح رصد هم به صورت هفتگی مسائل را پیگیری می کرد.

رئیس کمیته بودجه با بیان اینکه ۹۹ پروژه قرمز در سطح شهر شناسایی شد، خاطرنشان کرد: اقدامات و پیگیری ها منجر به این شد که امروز تنها ۲ پروژه قرمز داشته باشیم و در سه ماه سوم سال قبل بیش از ۹۰۰ پروژه به پایان برسد.

وی ادامه داد: ۱۱ منطقه در سال قبل پیشرفت ۱۰۰ درصدی در اجرای پروژه ها داشتند که قابل تحسین است. کمترین درصدها در پروژه های تملک دارایی و سرمایه ای ۸۸ درصد است.

مظفر با بیان اینکه خروجی کمیته رصد به صورت ملموس مشخص است، یادآور شد: ما در قالب طرح رصد اقدامات سایر کمیسیون ها را نیز دنبال کردیم. به طوری که ۵۸ زمین چمن مصنوعی به پایان رسیده و ۴۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی در این دوره اجرا شده است. احداث ۶ درمانگاه و چهار تالار یاس هم در این دوره به اجرا رسیده است.

وی با اشاره به اصلاح هندسی چهار هزار و ۷۲۷ نقطه در محلات، خاطرنشان کرد: احداث هزار و ۸۶۳ ظرفیت پارکینگ، ایمن سازی ۱۴ هزار و ۴۸۲ نقطه حادثه خیز ترافیکی، احداث ۹۱۸ سرپناه ایستگاه حمل و نقل عمومی، بازگشایی ۵۴ مسیر و معبر ترافیکی، احداث ۷۲ هزار مترمربع معبر جدید و احداث هشت تقاطع غیرهمسطح از دیگر اقدامات در حوزه حمل و نقل و ترافیک است.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه هفت تصفیه خانه و ۲۹ کانال و همچنین بهسازی ۲۰۲ کیلومتر شبکه جمع آوری آب های سطحی در این دوره انجام شده، گفت: دیگر اقدامات حوزه خدمات شهری شامل احداث ۲۵ بوستان محلی، احداث ۱۶ میدان میوه و تره بار، احداث، بهسازی و مرمت ۵۷۴ هزار مترمربع پیاده رو، احداث، بهسازی و مرمت ۶۱۲ کیلومتر نهر، ایمن سازی و بهسازی هزار و ۶۸ بوستان، احداث و مرمت هزار و ۷۸۵ چشمه سرویس بهداشتی و آسفالت ۱۱.۵ میلیون متر مربع کوچه، خیابان و معابر اصلی، فرعی و بزرگراهی است.

 انتهای پیام/

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
کد خبر: 53066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =