به گزارش خبرنگار شهر؛ سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درخصوص مطالبه گری پلیس از سازمان ها گفت: پلیس مطالبه گر است. پلیس از سازمان استاندارد، وزارت صمت، شرکت های خودروساز درخصوص ایمنی وسیله نقلیه مطالبه گری می کند.
وی افزود: پلیس از وزرات راه و شهرداری درخصوص راه و ایمنی راهها مطالبه گری می کند. با مطالبه گری رفع نقاط حادثه خیز، ۲۱۲ محل حادثه خیز مرتفع شده است که ان شاءالله در سال جدید دیگر تصادفات منجر به فوت را دراین قسمت ها شاهد نخواهیم بود.
سرهنگ مومنی افزود: همچنین ۱۲۸۵ نقطه در شهر تهران با استفاده از نور پردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی شده تا از وقوع تصافات جلوگیری شود. به طوری که این علائم به شهروندان بگوید که در این محل ها احتمال تصادف وجود دارد.
وی گفت: در معابر بزرگراهی نیز مطالبه گر بوده ایم. در این معابر تغییر مسیر خودروها زیاد اتفاق می افتد و علت آن هم این بود که نقص تابلو وجود داشت. به همین خاطر ۲۰۰ تابلوی هدایت مسیر به تابلوها اضافه شد.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: همچنین در ۱۷ محل پهلوگاه اضطراری تعبیه و احداث شد که اگر خدای نکرده در معابر بزرگراهی حادثه ای روی داد و وسیله نقلیه ای خراب شد این محل ها یک معبر امن برای رانندگان و سرنشینان خودروها باشند.
وی در خصوص آمار تصادفات فوتی ۱۴۰۲ شهر تهران گفت: در سال گذشته ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت در شهر تهران مربوط به عابرین پیاده، ۴۶ درصد مربوط به رانندگان موتورسیکلت و ۱۳ درصد از تصادفات منجر به فوت نیز مربوط به راننده و سرنشین خودرو بوده است.
سرهنگ مومنی افزود: امیدواریم با رعایت قوانین و مقررات از سوی راکبین موتورسیکلت شاهد کاهش تصادفات در شهر تهران باشیم.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: در ۶۰ درصد از تصادفات موتورسیکلت سواران خود راکب مقصر در حادثه بوده است.
انتهای پیام/
نظر شما