دیدار چهره به چهره عضو شورای اسلامی شهر تهران با شهروندان منطقه ۱۵

حبیب کاشانی عضو شورای اسلامی شهر تهران به همراه محمد شیری شهردار منطقه ۱۵ در دیدار چهره به چهره، ضمن رسیدگی به درخواست‌ها و مطالبات شهروندان این منطقه، پای صحبت های مردم باب الرضای تهران نشستند.

به گزارش شهر به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵،  جلسه ملاقات مردمی با حضور حبیب کاشانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران، محمد شیری شهردار منطقه، معاونان و مدیران منطقه در راستای تکریم ارباب رجوع، پاسخگویی به شهروندان و پیگیری مشکلات شهری، در منطقه ۱۵، برگزار شد.

حبیب کاشانی عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برگزاری دیدارهای مردمی در مناطق ۲۲ گانه تهران، گفت:  این ملاقات ها، در راستای حل مشکلات و رفع دغدغه‌های شهروندان در حوزه‌های مختلف ‌شهری صورت می گیرد همچنین حضور در مناطق مختلف و دیدار چهره به چهره با شهروندان ضمن احترام و تکریم ارباب رجوع، فرصتی برای  پاسخگویی و پیگیری مطالبات شهروندان و شنیدن و آگاهی از مشکلات است.

محمد شیری شهردار منطقه با اشاره به اینکه خدمت به شهروندان به عنوان یک اصل مهم سرلوحه کار مجموعه مدیریت شهری است گفت: بدون شک رضایتمندی شهروندان در سایه تعامل و همفکری دوسویه مردم با خادمین خود در مجموعه مدیریت شهری محقق خواهد شد و ما خود را موظف می دانیم که مشکلات شهروندان را در کمترین زمان ممکن رفع و رجوع کنیم.

وی خدمت به مردم شریف باب الرضای تهران را افتخاری عظیم برشمرد و افزود: با همت و تلاش مضاعف، می توان کارهای بزرگ انجام داد تا زمینه ساز رشد و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان شود.

در این دیدار مردمی عضو شورای شهر تهران و شهردار منطقه با شهروندان منطقه دیدار کردند و ضمن بررسی درخواست و دغدغه های مربوط به حوزه شهری شهروندان، دستورات لازم جهت برطرف شدن مشکلات در حیطه قانون، داده شد.

درخواست تعیین تکلیف ملک در بافت فرسوده، صدور پروانه ساختمانی، مساعدت اشتغال و... از جمله مواردی بود که در این دیدار ۳ ساعته مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفت.

انتهای پیام/

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
کد مطلب: 55420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =