برگزاری فاز چهارم طرح خانواده‌یار در محله هوانیروز منطقه ۲۲

فاز ۴ طرح خانواده‌یار با ارائه خدمات مشاوره‌ای به بانوان سرپرست خانوار کم‌برخوردار با هدف تحکیم بنیاد خانواده، در محلات هوانیروز برگزار می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲؛ حامد خداوردی در این باره گفت: ارائه خدمات مشاوره، آموزش و آگاهی بخشی به صورت رایگان برای شهروندان توسط متخصصان پزشکی در قالب طرح خانواده یار چهار در منطقه ۲۲ به اجرا در می آید.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه افزود: این طرح در روز های شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ۱۴ در سرای محله هوانیروز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری طرح عنوان کرد: این طرح با هدف تحکیم و تقویت بنیان خانواده در جامعه و ایجاد جامعه خانواده محور، تسهیل دسترسی به نظام خدمات مشاوره ای قبل، حین و پس از تشکیل خانواده در جهت استحکام آن، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و عوامل موثر در تزلزل نهاد خانواده برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ فاز چهارم طرح خانواده یار از تیرماه ۱۴۰۳ آغاز و تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
کد مطلب: 57958

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =