به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، محمدحسن فصیح اظهار کرد: در سالهای گذشته به دلیل کاهش بارندگی، کاهش کاشت درختان جوان، کاشت درختان همسان و همسال، عدم استفاده از پساب برای آبیاری درختان، ضعیف شدن درختان به دلیل کم آبی و غلبه بیماری و همچنین افزایش زمان صدور مجوزات لازم جهت حذف و جایگزینی درختان خشک و آلوده در بوستان چیتگر چالش هایی را برای مدیریت شهری منطقه بوجود آورده بود که با تعاملات بوجود آمده طی ماههای گذشته این مشکلات مرتفع شد.
وی افزود: در کل مساحت ۸۷۴ هکتاری این بوستان، ۴۸۰ هزار اصله درخت وجود دارد که این حجم از فضای سبز با استفاده از ۷ چاه با دبی بسیار مناسب آبیاری می شود. از این میان ۶۵ درصد درختان بوستان را درختان سوزنی برگ و ۳۵ درصد آنها را درختان پهن برگ تشکیل می دهند.
معاون شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به برنامههای آتی مدیریت شهری منطقه در بوستان چیتگر عنوان کرد: ایجاد تنوع در گونههای درختان با هدف جلوگیری از سرایت احتمالی آفات، کاشت گونههای پهن برگ به دلیل قابلیت زادآوری، مقاومت بالا و تناژ آبی کم، کاشت گونههایی مانند داغداغان، زالزالک، زبان گنجشک، ارغوان وزیتون تلخ از جمله برنامههای آتی برای توسعه درختان چیتگر خواهد بود.
فصیح از اختصاص اعتبار ۲۱۰ میلیاردی تومانی جهت احیای درختان چیتگر خبر داد و گفت: همچنین تکمیل رفع نقص و تجهیز ۴ مخزن آب، احداث خط لوله انتقال و توزیع آب به تمام پارسل های چیتگر و آمادگی جهت جایگزینی درختان آلوده اقداماتی است که تا پایان سال عملیاتی خواهد شد.
وی بیان کرد: کاشت یک هزار و ۲۰۰ اصله درخت پهن برگ به جای ۸۰۰ درخت خشک شده قطع شده توسط اداره منابع طبیعی، ایجاد خط لوله اختصاصی انتقال آب خام به طول ۳کیلومتر با دبی ۲۶۰ لیتر بر ثانیه، بهره برداری از خط انتقال پساب تصفیه خانه شهید باقری و تزریق ۷۰ تا ۱۰۰ لیتر بر ثانیه پساب طی ۴ ماه گذشته، لایروبی قنوات و استفاده برای آبیاری درختان بوستان و انجام اقداماتی برای کند کردن انتشار بیماری مثل نصب تلههای جاذب آفت طی ۸ ماه گذشته این بوستان اجرایی شد.
انتهای پیام/
نظر شما