به گزارش خبرنگار شهر، میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورا و در جریان بررسی گزارش حسابرسی مؤسسه همشهری برای سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه اگر دارایی های موسسه همشهری به روز رسانی شود می تواند از ماده ۱۴۱ خارج شود، اظهار کرد: پروانه بهره برداری چاپخانه و سازمان نیازمندی ها باید تمدید شود که دوره آن به پایان نرسد.
وی افزود: وصول مطالبات مؤسسه از شرکت ها و موسسات تابعه باید انجام شود. همشهری ساختمان های متعددی دارد که باید برای مولدسازی و استفاده بهینه آنها اقدام تحولی صورت بگیرد. وضعیت مالیاتی مؤسسه نیز باید تعیین تکلیف شود.
نرجس سلیمانی رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا با بیان اینکه دو ملک این مؤسسه در لواسان با قیمت کمتر از سه میلیاد تومان در حال فروش است، خاطرنشان کرد: باید به خریدار این دو ملک تبریک گفت. این رقم ابهام آمیز است و باید در مورد آن توضیح داده شود.
وی ادامه داد: با وجود ۱۱ ردیف مشخص تحت عنوان سایر هزینه، یک ردیف جداگانه سایر هزینه ها نیز با رقم ناچیز سه میلیارد تومان وجود دارد. ۳۲ نفر نیرو در سالهای اخیر وارد این مجموعه شدند و این سوال پیش می آید که تمام افراد تخصص دارند؟
سلیمانی با بیان اینکه ما در عرصه هوش مصنوعی هستیم، یادآور شد: با این وجود رسانه های مکتوب جایگاه خاص خود را دارند. به هر شکل امیدواریم روزنامه همشهری از وضعیتی که به آن دچار است، خارج شود.
علیرضا نادعلی سخنگوی شورا با بیان اینکه در ابتدای این دوره مؤسسه همشهری سرشار از بدهی بود و وضعیت امروز همشهری درخشان است، گفت: همشهری که پس از سالیان طولانی از وضعیت خوب تأثیرگذاری خود خارج شده بود، در این سالها با اغتشاشات و شهادت شهید رئیسی و طوفان الاقصی روبه رو بود و با این وجود مدیریت شهری روی میز این روزنامه بود.
وی ادامه داد: باید از چاپخانه همشهری بازدید شود؛ چراکه بازدیدها می تواند باعث شود بتوانیم بهتر در خصوص وضعیت آن اظهار نظر کنیم. همشهری یک روزنامه برای مدیریت شهری است و در دنیا اگر چنین چیزی وجود داشته باشد، سعی می کنند برند آن را حفظ کنند.
نادعلی با تأکید بر اینکه پرسنل همشهری به صورت کیفی اضافه شدند، خاطرنشان کرد: مدیرعامل این مؤسسه سفارش ناپذیر است و باید در مدیریت مؤسسه دست ایشان را باز گذاشت.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه به جز لواسان املاکی در همدان، خرم آباد و شیراز به فروش رفته که درآمد آن باید اضافه می شد، اظهار کرد: اتفاق خاصی بر اساس گزارشات حسابرسی در مؤسسه نیفتاده و شهرداری کمک قابل توجهی به همشهری داشته که انتظار می رفت بر اساس آن وضعیت بهتری را شاهد باشیم که نیستیم.
محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه اگر مشکلی با مدیرعامل مؤسسه داریم کل مجموعه را زیر سوال نبریم، گفت: درآمد خدمات چاپی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ماقبل آن سه برابر شده است. این ارقام در بخش های دیگر نیز وجود دارد.
وی افزود: به جریانات در یک مؤسسه باید کلی نگاه کنیم. بنده به عنوان کسی که مسئولیت نظارت دارم می گویم که شهرداری امسال مبلغی به همشهری نداده است. درآمدهای غیرعملیاتی همشهری کاهش پیدا کرده و در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۸۰ میلیارد تومان وجوه دریافتی داشته و این رقم در سال قبل صفر است.
آخوندی همچنین تصریح کرد: اگر به عملکرد مدیرعامل و هیئت مدیره ایرادی وارد است، همه چیز را نباید زیر سؤال ببریم. جریانات مالی با اعداد و ارقام مشخص است و باید بابت فعالیت ها از پرسنل تقدیر کرد.
وی با بیان اینکه برای زیان انباشته شرکت ها محدودیت پیدا کردند، یادآور شد: قرارداد جدیدی با حسابرسان منعقد شده و افزایش سرمایه در حال انجام است تا از زیان انباشته خارج شوند. اداره کل مجامع این موضوع را پیگیری کند.
محسن مهدیان مدیرعامل مؤسسه همشهری با بیان اینکه درآمد عملیاتی ما ظرف یک سال ۵۴ درصد رشد کرده است، گفت: کارشناسان وقت به ما گفتند که روزنامه را بیرون چاپ کنیم. کارگران چاپخانه یک ساعت کار می کردند و امروز شبانه روزی فعالیت می کنند.
وی افزود: با کمکی که مدیریت شهری به همشهری داشته، پس از سالها دارایی ما مثبت خواهد شد. اگر همچنان می بینیم که زیانی وجود دارد به دلیل هزینه بالای نیروی انسانی و توزیع روزنامه است.
وی با بیان اینکه ما ساختمان در لواسان نداریم که بفروشیم، خاطرنشان کرد: ما چنین ساختمانی نداریم. ساختمان همدان و شیراز به فروش رفته است. زمانی برای پرداخت حقوق ساختمان می فروختند اما در این سه سال یکبار چنین اتفاقی نیفتاد. به ازای فروش ساختمان های این دو شهر، دستگاه چاپ ۳۶۰ درجه خریداری شد.
مهدیان همچنین تصریح کرد: با افتخار پوستر آقای زاکانی را در همشهری چاپ کردیم و هزینه آن را هم گرفتیم. پوستر آقای پزشکیان و آقای جلیلی را هم منتشر کردیم. ما یک مؤسسه اقتصادی هستیم.
وی با اعلام اینکه در جلسه ای با حضور شهردار تهران و مدیرعامل وقت سازمان زیباسازی این موضوع را مطرح کردیم که همشهری ۳۰ سال سابقه فعالیت دارد و نیروهای خبره ای در این حوزه فعالیت می کنند، گفت: ما سهم سازمان زیباسازی و شرکت مترو را در تبلیغات می دهیم. ۱۵۰ نفر سالیان سال در این حوزه فعالیت کردند و این اتفاق خوبی است.
مدیرعامل مؤسسه همشهری با بیان اینکه در گذشته یکصد برند در مترو تبلیغات داشتند و امروز به ۴۰۰ برند رسیده و سهم مترو و سازمان زیباسازی هم پرداخت می شود، اظهار کرد: شورا تکلیفی را بر عهده همشهری گذاشته که وارد بورس شویم و امسال با سودده شدن وارد مقدمات کار بورس می شویم.
گفتنی است گزارش حسابرسی مؤسسه همشهری برای سال ۱۴۰۲ با حداکثر آراء موافق تأیید شد.
انتهای پیام/
نظر شما