به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج شهرداری تهران، محمدمهدی حسنزاده در این مراسم با تأکید بر نقش محوری مجموعههای فرهنگی و ورزشی در محلات پایتخت گفت: مجموعه بزرگ شهدا، مجموعهای فرهنگی، ورزشی، تربیتی، رفاهی، خدماتی، آموزشی و... است که در یکی از نقاط مهم تهران یعنی محله سبلان واقع شده و در همه این زمینهها از این مجموعه انتظار میرود که نقش ایفا کند و دستاوردهای ملموس داشته باشد؛ چراکه ظرفیت و توان آن را دارد و ازآنجاکه متعلق به سازمان بسیج شهرداری تهران است، انتظار ویژهای از این مجموعه داریم که در همه ابعاد دارای برنامه باشد.
وی افزود: این مجموعه در مرحله اول، بایستی خود محله را پوشش دهد و در مرحله دوم بتواند نقش محوری در شهر تهران داشته باشد و انشاءالله به مرحلهای برسد که بتواند به عنوان الگو، میان مجموعههای فرهنگی و ورزشی در سطح تهران شناخته شود.
حسنزاده در عین حال تصریح کرد: چشمانداز و افق مطلوب برای این مجموعه آن است که بتوانیم دست مدیران مجموعههای دیگر را بگیریم و به این مجموعه بیاوریم و روشهای مدیریتی و برنامهریزی خودمان را به آنها ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه ما همواره باید نقطه مطلوب را در افق دید خود داشته باشیم، ادامه داد: افق روشن بسیج در مسیر انقلاب، بسترسازی ظهور حضرت مهدی (عج) است و بهحمدالله انقلاب هم در همین مسیر در حال حرکت است و باید با تلاش و داشتن برنامه در این مسیر گام برداریم.
مجموعه فرهنگی شهدا باید در زندگی اجتماعی مردم منشای اثر باشد
حجتالاسلام والمسلمین صابرینیا، نمایندگی ولیفقیه در سازمان بسیج شهرداری تهران نیز در آغاز این مراسم با استناد به حدیثی از امام علی (ع) در مورد راه اصلاح امور دنیا گفت: مولای متقیان علی (ع) فرمودند هر که باطن خود را نیکو سازد، خداوند هم ظاهرش را نیکو جلوه دهد. هر که برای دینش کار کند، خداوند کار دنیایش را کفایت کند و هر که رابطه خود را با خدا نیکو گرداند، خداوند، رابطه او را با مردم نیکو گرداند.
وی افزود: مردم معمولاً خواهان سه چیزند: آراستگی ظاهر، تأمین امر معاش و حسن رابطه با سایر مردم. امام (ع) در این گفتار حکیمانه و نورانی طرق معنوی رسیدن به این خواستههای سه گانه را در سه جمله کوتاه و پرمعنی بیان فرموده است.
صابرینیا در شرح این حدیث گفت: «آن کس که درون و باطن خویش را اصلاح کند، خداوند ظاهرش را اصلاح میکند»؛ (مَنْ أَصْلَحَ سَرِیرَتَهُ أَصْلَحَ اللّهُ عَلاَنِیَتَهُ). البته رابطه وثیق میان ظاهر و باطن، روح و جسم و سریره و علانیه ایجاب میکند که حسن باطن تأثیر در حسن ظاهر بگذارد، ولی از این گفتار امام (ع) استفاده میشود که خداوند نیز در این امر امداد و کمک می کند و بهیقین با امداد الهی ظاهر چنین انسانی نیز اصلاح خواهد شد.
وی همچنین بیان کرد: علی (ع) در دومین جمله می فرماید: «هرکس برای دین خود کار کند خداوند کار دنیایش را سامان میبخشد»؛ (وَمَنْ عَمِلَ لِدِینِهِ کَفَاهُ اللّهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ). عمل به دستورهای دینی فقط منحصر به نماز و روزه و عبادات نیست، بلکه سعی و تلاش و کوشش برای تحصیل روزی حلال و زندگی آبرومند نیز جزو آن است و بهیقین دستورهای دینی چنان است که اگر کسی به آن عمل کند، دنیای او نیز آباد میشود و خداوند متعال برای رسیدن به این هدف به او کمک خواهد کرد.
نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج شهرداری تهران از اصلاح امور اجتماعی به عنوان سومین نکته این حدیث اشاره کرد و اظهار داشت: «و آن کس که رابطه میان خود و خدایش را اصلاح کند خداوند رابطه میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد»؛ (وَمَنْ أَحْسَنَ فِیَما بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللّهِ أَحْسَنَ اللّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ). کسی که پیوند خود را با خدا محکم سازد، بهیقین خیانت نمیکند، راستگو و درست کردار است، دارای سخاوت و محبت در برابر خلق خداست و امر به معروف و نهی از منکر میکند و بهیقین این اعمال سبب حسن ظن مردم به او و حسن رابطه آنها با وی میگردد.
وی در عین حال ابراز امیدواری کرد: خدمات این مجموعه باید به سمتی برود که در زندگی اجتماعی مردم منشای اثر باشد و مردم از برکات آن بهرهمند شوند.
گفتنی است در این مراسم مسعود مهرجو به عنوان مدیر جدید مجموعه فرهنگی ورزشی شهدا معرفی و از خدمات محمدی، سرپرست این مجموعه تقدیر شد.
انتهای پیام/
نظر شما