به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، انارکی محمدی ضمن تبریک هفته بسیج، گفت: تحولی که در این دوره مدیریت شهری برای مشارکت نخبگان و شهروندان در تصمیم گیری های شهری بوجود آورده است موجب شده تا ضمن کاهش فاصله شهروندان با مدیران شهری، اثرگذاری اقدامات مدیریت شهری نیز افزایش یابد.
شهردار منطقه ۱۲ در ادامه مسجد محوری را موجب افزایش برکت اقدامات و کاهش فاصله با شهروندان دانست و افزود: در مدیریت شهری اقدامات فنی و عمران ، ترافیک تعریف شده است اما اقدامات اجتماعی متناسب با کنشگران این حوزه تدوین خواهد شد و امیدوارم با اقداماتی این چنین که مشارکت شهروندان در تصمیمگیریهای شهری را بدنبال دارد، از موازی کاری دور شده و برای حل مسائل اجتماعی را ه حل های اساسی پیش بینی شود.
مریم اردبیلی مدیر کل اداره بانوان شهرداری تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: فعالیت های اجتماع محور محله ای از قبل وجود داشت ولی در این دوره تلاش شد هسته های خود جوش حرکت زنانه موثر برای حل مسأله های پیرامون با یاری بانوان برطرف شود.
مدیر کل اداره بانوان شهرداری تهران افزود: در این دوره ریحان شهر بیش از ۲۰۰ طرح به مرحله داوری رسیده که نشان از تحولی شگرف در کنشگری اجتماعی بانوان کشور است.
مریم اردبیلی گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری اگر کنشگری توام با زنانگی و مادرانی امکان وقوع پیدا کند در مقابل تمدن غرب پیروز خواهد شد.
وی تلاقی این طرح با مسجد محوری را موجب برکت عنوان کرد و افزود: در زمانی هستیم که بسیاری از مسائل با شیوه های مرسوم لاینحل به نظر می آید ولی به محض اینکه در سطح محله ای مطرح شود راه حل های متفاوت و متناسب با مسئله پیشنهاد خواهد شد.
مریم اردبیلی افزود: ریحانشهر رویدادی است که در پی شناسایی، توانمندسازی و بهرهگیری از پتانسیل و ظرفیت کنشگران اجتماعی زن یک محله شکل میگیرد. آنها با مشارکت هم ایدهها و برنامههای خلاقانه خود را به شیوه اجتماعمحور و محلی در محلههای شهر تهران اجرا میکنند.
مدیرکل اداره بانوان شهرداری تهران اظهار داشت: ریحانشهر یک جریان اجتماعی است و یک فرایند است که ضمن شناسایی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل محله و خانوادهها، کنشگری زنان را در محله شتاب میبخشد. اما اینکه چرا اسم این طرح را ریحانشهر گذاشتهایم بهدلیل خاصیت وجودی بانوان است. بانوان روح خانوادهها و جامعه هستند.
انتهای پیام/
نظر شما