به گزارش خبرنگار شهر صبح امروز -سیام دی ماه ۱۴۰۳- علیرضا زاکانی، شهردار تهران در بازدیدی ستادی به شهرداری منطقه ۲ تهران رفت؛ زاکانی در جریان این بازدید پس از حضور در میان مدیران شهری منطقه با نخبگان منطقه ۲ نیز به گفت و گو نشست.
شهردار تهران در این جلسه با اشاره به فراز و فرودهای سه سال گذشته تهران گفت: ۴۰ ماه از آغاز مسئولیت مدیریت شهری ششم در تهران میگذرد. در این مدت تلاش کردیم کار خوب شهرداران قبلی را ادامه دهیم و اقدامات غلط انجام شده را اصلاح کنیم.
وی افزود: تهران از مشکلات عدیدهای مانند آلودگی هوا،ترافیک، بدمسکنی و بیمسکنی و... رنج میبرد؛ برای حل هر کدام از این مشکلها نقشه راه مشخصی مدیریت شهری دارد که مبتنی بر آن طرحی جدید برای شهر و شهروندان طراحی کردیم.
زاکانی تاکید کرد: ما برای حل مشکلات تهران روایت خود را داریم که مبتنی بر آن گام به گام جلو میرویم به عنوان مثال اکنون تنها ۳۴ درصد از آمد و شدهای درون شهری به وسیله حمل و نقل عمومی صورت میگیرد و مدیریت شهری به دنبال آن است این رقم را به ۷۰ درصد افزایش دهد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای تحقق اهداف تنها به حرف اکتفا نکردیم و وارد میدان عمل شدیم. به عنوان مثال در حوزه حمل و نقل عمومی زمانی که مسئولیت را تحویل گرفتیم تهران تنها ۸۸۰ اتوبوس در گردش داشت؛ این رقم اکنون به ۲۰۰۰ اتوبوس رسیده است و به زودی تا ۶۰۰۰ دستگاه افزایش پیدا میکند که عمده آن اتوبوسهای برقی میباشد.
وی افزود: تهران ظرفیتهای بسیاری برای حل مشکلات دارد، به طوری ۲۰ تا ۳۵ درصد از آب تهران به دلیل فرسودگی شبکههای زیرزمینی انتقال آب هدر میرود که با سرمایهگذاری ویژه در این بخش به دنبال حل معضل هستیم.
شهردار تهران در ادامه گفت: در طرح کلان تحولی تهران برای هر منطقه چارچوب و سند تحول داریم که این اسناد تحولی بر مدار مردم تنظیم شده است. اصل ۱۰۰ تا ۱۰۶ یکی از بخشهای مهم قانون اساسی است که به مدیریت محلی میپردازد. عدم اجرایی شدن درست این اصول یکی از حلقههای مفقوده مدیریت در کشور ماست.
زاکانی تاکید کرد: مبتنی بر قانون اساسی معتقدیم محلات صددرصد باید توسط شهروندان مدیریت شود و در این رابطه نیز شهرداری تهران صرفا نقش پشتیبانی داشته باشد؛ در کشور هیچ مشکلی وجود ندارد که با دست مردم حل نشود.
شهردار تهران در پایان گفت: مسایل مهمی چون مسکن نیز با ظرفیت مردم حل خواهد شد؛ در این زمینه دولتها عمدتا به سوی شهرک سازی در اطراف شهرها میروند اما می توان با وضع مشوق سرمایه مردم را به سوی بازار مسکن و نوسازی بافت فرسوده سوق داد.
انتهای پیام/
نظر شما