باید در روابط عمومی‌ها از متخصصان حوزه هوش مصنوعی استفاده شود

مراسم اختتامیه کارگاه‌های تخصصی روابط عمومی الکترونیک که برای آموزش روابط عمومی‌های شهرداری تهران تدارک دیده شده بود، برگزار شد. 

به گزارش خبرنگار شهر، مراسم اختتامیه کارگاه‌های تخصصی روابط عمومی الکترونیک، صبح امروز - سه‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳- در محل ساختمان شهرداری منطقه ۵ برگزار شد. 

محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵ در ابتدای این مراسم اظهار کرد: جایگاه روابط عمومی والاست و در عصری که خبر و رسانه حرف اول را می زند، نقش روابط عمومی ها در این عرصه بسیار حائز اهمیت است. 

وی افزود: امروزه کار در بستر الکترونیک و هوشمند سازی بسیار مورد توجه قرار گرفته و در بحث داده ها و برنامه ریزی ها استفاده از هوش مصنوعی در دستور کار قرار گرفته است. بنابراین باید از این ابزارها در اداره بهتر شهر در حوزه های مختلف مدیریت شهری و در بحث روابط عمومی در شهرداری تهران استفاده شود.  

عبدالمطهر محمدخانی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل و سخنگوی شهرداری تهران هم در ادامه این مراسم اظهار کرد: این کارگاه های مرتبط با هوش مصنوعی، سومین دوره جامع آموزشی حوزه روابط عمومی بود که در این دوره از مدیریت شهری برگزار شد. اما همچنان نیاز به آموزش در این حوزه در شهرداری وجود دارد. 

وی افزود: امروزه بدون ابزار جدیدی به نام هوش مصنوعی نمی توان زندگی کرد و انقلاب هوش مصنوعی به چند تحول قبلی در حوزه فناوری اضافه شده است. 

محمدخانی ادامه داد: در این دوره از اساتید بادانشی استفاده شده اما در واقع این دوره بهانه ای بود که بیشتر با ظرفیت ها آشنا شویم تا بتوانیم دوره های دیگر را راه اندازی کنیم. 

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با تاکید بر لزوم آشنایی افراد فعال در حوزه روابط عمومی با هوش مصنوعی، اضافه کرد: باید در همه روابط عمومی ها در بخش های مختلف شهرداری افرادی به عنوان متخصص در حوزه هوش مصنوعی حضور داشته باشند. 

همچنین احسان شریفی رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران در اختتامیه کارگاه های تخصصی روابط عمومی الکترونیک بیان کرد: یکی از نیازهای شهرداری تهران تعامل نزدیک مرکز ارتباطات و مرکز نوسازی به ویژه در حوزه ثبت تجربه و دانش است.

وی با بیان اینکه در شهرداری تهران به مدیریت دانش اعم از دانش صریح و دانش ضمنی کمتر توجه شده است، افزود: این توجه و مدیریت ثبت دانش ضمنی می‌تواند به تسریع در فرایندهای حوزه مدیریت شهری و پیشرفت پروژه ها کمک کند. پیاده سازی دانش ضمنی و ثبت تجربه ها با ارتباط و تعامل مرکز ارتباطات و مرکز نوسازی شهرداری تهران راحت تر امکان‌پذیر می شود. در این راستا باید فهرستی از پروژه های اولویت دار شهر تهران در سطح کلان و فرا منطقه ای، منطقه ای و در سطح ناحیه را در این حوزه استخراج کنیم.

شریفی اظهار کرد: موضوع ثبت دانش ضمنی همه افراد برای ما در مرکز نوسازی حائز اهمیت است و تجربه های خوب افراد شاغل در شهرداری می تواند به مجموعه مدیریت دانش در مرکز نوسازی منتقل شود. 

حامد طراحی معاون برنامه ریزی مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: کارگاه های تخصصی روابط عمومی الکترونیک، بزرگترین رویداد آموزشی همکاران شهرداری تهران است و پس از برگزاری این دوره، بیش از ۱۰۰ اثر با هوش مصنوعی توسط شرکت کنندگان برای شرکت در مسابقه ارسال شد. 

وی افزود: بیش از ۶۰۰ نفر از پرسنل شهرداری در این دوره تخصصی شرکت کردند و ۱۸ هزار و ۸۰۰ ساعت به عنوان ساعت آموزشی برای آن‌ها در گرفته شد. همچنین ۷۵ مجموعه شهرداری در این رویداد مشارکت داشتند و بیش از ۱۲۰ خبر در پرتال شهرداری و مناطق با هوش مصنوعی تولید شد. 

در پایان، از برگزیدگان مسابقه خبرنویسی با هوش مصنوعی در مناطق مختلف شهرداری تهران تقدیر شد.

انتهای پیام/

۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
کد خبر: 64487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =