تکمیل مسیر ۴۷ کیلومتری پیاده‌روی تا پایان سال

شهردار منطقه ۲ تهران گفت: مسیر ۴۷ کیلومتری پیاده‌روی و ۲۷ کیلومتری دوچرخه و اسکوترسواری منطقه ۲ ظرف یک ماه آینده تکمیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شهر؛ آئین افتتاح ۸۰۰ خانه محیط زیست در سرای محلات، مدارس و مساجد شهر تهران صبح امروز -چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳- با حضور مهدی صالحی شهردار منطقه ۲، محمدصابر باغخانی‌پور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ‌و مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در سرای محله مرزداران برگزار شد.


صالحی در ابتدای برگزاری این آئین ضمن تبریک فرارسیدن مبعث پیامبر(ص) گفت: طبق برآورد یک روز تعطیلی ۷ و نیم همت به کشور خسارت وارد می‌کند.


وی با بیان اینکه متاسفانه امسال حجم بالایی از تعطیلات را در کشور داشتیم و این موضوع در حوزه اقتصاد بغرنج است، خاطرنشان کرد: به مدد مشارکت عموم مردم این مسئله حل خواهد شد. گام اول همین ایجاد خانه های محیط زیستی است که برای محلات در حوزه های زیست محیطی تصمیم می گیرد که منطقه ‌۲ امروز دارای ۶۸ خانه محیط زیست است.


صالحی با بیان اینکه فاز یک اکو پارک فرحزاد آبان ماه افتتاح شد و فاز دو نیز در سه ماه اول سال آینده تقدیم شهروندان خواهد شد، تصریح کرد: نقش رود دره فرحزاد در پاکیزگی هوا بسیار موثر خواهد بود. بزرگراه هاشمی را که می ساختند روی رود دره را با خاک پر کردند و نقش این کریدور را حذف کردند. در فاز دوم اکو پارک این کوریدور هوایی باز خواهد شد.


شهردار منطقه ۲ تهران خاطرنشان کرد: مسیر ۴۷ کیلومتری پیاده روی و ۲۷ کیلومتری دوچرخه و اسکوتر سواری منطقه ۲ ظرف یک ماه آینده تکمیل خواهد شد. این مسیر از خیابان ایران زمین شروع و تا میدان پونک امتداد دارد. بعد از افتتاح شهرداری هم دوچرخه و اسکوتر برقی و دوچرخه معمولی را در اختیار شهروندان می‌گذارد. اینها در کنار کلان پروژه هایی است که در دستور کار شهرداری تهران است. 
وی اظهار کرد: روزی که این دوره مدیریت شهری آغاز شد شهرداری منطقه ۲، ۳۵ دستگاه اتوبوس مستعمل داشت امروز ۸۰ اتوبوس نو داریم که همه استانداردهای بالایی دارند. قطعا اولویت اول شهرداری مسئله محیط زیست است.

لایحه ساختمان سبز آماده ارائه به شورا است

در ادامه مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: انصافا فکر نمی‌کردم به این زودی شاهد رشد و توسعه خانه‌های محیط زیست باشیم و این مدیون تلاش همه شماست. خیلی دغدغه مندانه و باانگیزه در این راستا تلاش شد و بزودی به افتتاح هزار و یکصدمین خانه می‌رسیم. 

وی با بیان اینکه این خانه‌ها نقطه اتصال مردم و مدیریت شهری در حوزه محیط زیست است، خاطرنشان کرد: این خانه‌ها محل مشارکت مردم و ایده پردازی خواهد شد. نیازهای محلات باید از طریق خانه ها مرتفع بشود. این خانه‌ها روزی تمام خانه‌های شهر را خانه محیط زیست می‌کنند. 

پیرهادی با بیان اینکه تمام مدارس باید مجهز به خانه محیط زیست باشند، گفت: تمام مدیران باید آموزش محیط زیستی دیده باشند در غیر این صورت صلاحیت مدیریت در هیچ حوزه‌ای نخواهند داشت. در اسلام هم به این امر توجه ویژه‌ای شده است. ۱۱۰۰ سال پیش در مورد اهمیت حفظ درخت یا دیگر مسائل محیط زیستی صحبت شده است. 

این عضو شورای شهر با تاکید بر اینکه در تمدن کهن ایرانی نیز به این امر پرداخته شده است، گفت: همچنین تاکیدات رهبری به این مسئله مداوم بوده است. اگر کسی اینها را رعایت می‌کرد باید شرایط متفاوت بود. اتفاق امروز نقطه شروع خوبی است برای اینکه مردم نکات خود را به شهرداری منتقل کنند. در حوزه انرژی های تجدید پذیر و حمل و نقل عمومی اقدامات خوبی انجام شده است و ما به خاطر رفع مسئله آلودگی هوا این موضوعات را اولویت خودمان قرار دادیم. 

پیرهادی ادامه داد: ناترازی انرژی بحث جدی کشور است و باید بزودی حل بشود اما توقف مازوت سوزی یک اقدام شجاعانه است که رئیس جمهور وقت به آن پرداخت. نباید با نگاه متفاوت سیاسی جلوی حرکت مثبت افراد را گرفت. این خیانت است. این کار خوب را هرکسی انجام بدهد حائز اهمیت است. 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت آبیاری فضای سبز پایتخت گفت: در سال ۱۴۰۴ نیز ۵ هزار میلیارد تومان به آبرسانی اختصاص پیدا کرده است. امیدوارم با کمک یکدیگر بتوانیم به یک نقطه خوب برسیم و سال آینده تحول را در شهر تهران ببینیم. لایحه ساختمان سبز را هم امضا و آماده کردیم و در صورت تصویب در شورا تحولات گسترده ای در ساختمان سازی ایجاد خواهد کرد.

به گزارش شهر محمدصابر باغخانی‌پور، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ضمن قدردانی از اقدامات محیط زیستی در سطح مناطق به ویژه منطقه ۲ گفت: منطقه ۲ جزو مناطق برتر شهرداری تهران در حوزه محیط زیست است و این جای قدردانی دارد.
وی با بیان اینکه معتقد هستیم که محیط زیست باید مردم پایه باشد، اظهار کرد: محیط زیست باید عرصه اجتماعی و مردمی داشته باشد. تنها موضوعی که همه آحاد جامعه را مخاطب خود قرار می‌دهد محیط زیست است. به همین دلیل می توان نتیجه گرفت که این امر اهمیت ویژه ای دارد.
باغخانی‌پور با بیان اینکه فرسودگی عامل ۵۰ درصد از آلودگی هواست، گفت: به همین دلیل مدیریت شهری به طور ویژه به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و برقی سازی می‌پردازد.

انتهای پیام/

۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
کد خبر: 64516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 11 =