به گزارش خبرنگار شهر، سیداحمد علوی در دویست و نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حریم تهران، اظهار کرد: بخشی از معضلاتی که امروز با آن مواجه هستیم ناشی از عدم مدیریت و اداره حریم تهران در ادوار مختلف بوده که مدیریت آن دائماً به بخش های مختلف واگذار می شد.
وی افزود: بخشی از کسانی که در شهر رفت و آمد می کنند، از حریم پایتخت و شهرهای همجوار حضور پیدا می کنند. برای پسماند، ترافیک و دیگر موارد، آموزش ها را به شهروندان تهرانی ارائه می دهیم و ساکنان حریم در این آموزش ها دخیل نیستند بنابراین اتفاقات آسیب زایی از این محل می بینیم.
علوی با اشاره به تبدیل حلبی آبادها به حریم، خاطرنشان کرد: جمعیت در حریم با ساختمان سازی و همکاری دهیاری ها انجام می شود. در محله دربند، شهردار ناحیه گفت که اگر به ساخت و ساز ورود کنند، بازداشت می شوند.
وی با بیان اینکه تا استانداری وارد نشود و همکاری نکند، جمعیت حریم به شهر سرازیر می شود، تصریح کرد: نظر به لزوم نظارت بر جرائم مناطق، باید کنترل هدفمند به منظور تحقق اهداف ۲۵ ساله بر حریم صورت بگیرد.
رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: باید توسط ریزپرنده ها و پهپادهای دوربین دار، حریم پایش شود و در نهاد مؤثر، مورد بررسی قرار بگیرد. قوانین موجود نیز باید بازنگری شود و قوانین پویا در این زمینه مورد توجه قرار بگیرد.
چمران رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه حریم شهر توسط استانداری در گذشته تصویب نشد و مثل استخوان لای زخم باقی ماند، اظهار کرد: میزان افزایش کل جمعیت تهران از میانگین کشور هم کمتر و به میزان یک درصد است اما در شهرهای واقع در حریم، افزایش جمعیت ۱۰ تا ۱۲ درصد است و این شهرها بادکنکی به تهران متصل می شوند.
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه یک ساختمان پنج طبقه با اسکلت فلزی در مرتضی گرد سریعاً ساخته می شود، گفت: ساختمانی که در یک هفته ساخته می شود از مقاومت کافی برخوردار نیست و اگر زلزله ای رخ دهد مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد. امیدواریم بحث حریم در وزارت کشور و استانداری حل شود.
انتهای پیام/
نظر شما