به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۸؛ سیدمهدی میرحسینی، معاون خدمات شهری و محیطزیست منطقه اعلام کرد: عملیات لایروبی و پاکسازی کانال ضلع غربی بزرگراه امام علی(ع)، حدفاصل خیابان جانبازان تا سبلان، با موفقیت انجام شده است. در این راستا، منهولهای موجود در محدوده خیابان طاووسی و خوشسیما نیز مورد رسوبزدایی قرار گرفتند.
وی با تأکید بر اهمیت این اقدامات در نیمه دوم سال، افزود: با توجه به بارشهای فصلی، بازدیدهای منظم و لایروبی مستمر منهولها و کانالهای سرپوشیده در دستور کار اداره مسیلها و قنوات منطقه قرار دارد.
گفتنیاست؛ روز گذشته، مدیران اداره خدمات شهری شهرداری تهران نیز از روند این اقدامات بازدید کردند و مسیلها و منهولهای منتهی به بزرگراهها و مناطق همجوار، از جمله مسیل باقری، ابراهیمآباد، کانال پروین، خاور و منهول موجود در خیابان شهید آیت را پایش کردند.
براساس این گزارش این اقدامات در راستای بهبود مدیریت آبهای سطحی و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از بارندگیهای پیشرو به صورت مداوم توسط عوامل اجرایی اداره مسیلها و قنوات منطقه ۸ در حال انجام است.
نظر شما