بررسی ۶ مجتمع ایستگاهی منطقه ۷ انجام شد

بررسی ۶ مجتمع ایستگاهی منطقه ۷ با در نظر گرفتن ظرفیت حمل‌ونقل عمومی و کاهش ترافیک در شهر انجام شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران و حومه، نشست بررسی مجتمع‌های ایستگاهی واقع در محدوده شهرداری منطقه ۷ با حضور سید مهدی صباغ سرپرست شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران و حومه، محمد هادی علی احمدی شهردار منطقه ۷ و جمعی از مدیران این شرکت برگزار شد.

سید مهدی صباغ در این نشست بر توسعه شهر براساس حمل‌ونقل عمومی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اراضی پیرامون ایستگاه‌های مترو تأکید کرد و گفت: پس از بررسی‌های لازم، مشاور مربوطه تعیین خواهد شد تا مطالعات مورد نیاز در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

وی همچنین بر ضرورت تسریع در روند اجرایی پروژه‌ها تأکید کرد و افزود: با آغاز مطالعات تخصصی، می‌توان موانع موجود را برطرف کرده و اقدامات عملی را در کمترین زمان ممکن به مرحله اجرا رساند.

سرپرست شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو خاطرنشان کرد که هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط و استفاده از روش‌های نوین برنامه‌ریزی شهری، نقش مهمی در تحقق این اهداف خواهد داشت.

علی احمدی، شهردار منطقه ۷ در ادامه این نشست با اشاره به اهمیت سرعت در اجرایی نمودن پروژه‌ها تأکید کرد: شهرداری منطقه ۷ با فراهم‌سازی سریع مقدمات، تلاش می‌کند روند اجرایی طرح‌ها را تسهیل کند چراکه این رویکرد به بهبود کیفیت خدمات شهری و رفاه شهروندان کمک خواهد کرد.

در این نشست ظرفیت محدوده ایستگاه‌های مترو سهروردی شمالی و جنوبی در خط ۳، ایستگاه مترو امام حسین (ع) در خطوط ۲ و ۶، ایستگاه مترو صیادشیرازی در خط ۳، ایستگاه مترو بهار شیراز در خط ۶ و ایستگاه مترو سرباز در خط ۶ مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی‌ست؛ مجتمع‌های ایستگاهی بخشی از توسعه شهری بر مبنای حمل و نقل عمومی هستند که به‌عنوان مراکز جدید فعالیت مدرن و پهنه‌های مستعد و رو به توسعه شهری، محدوده‌هایی از پهنه‌های کار و فعالیت شهر را در بر گرفته که  پیرامون ایستگاه‌های حمل‌ونقل عمومی به‌منظور کاهش ترافیک در شهر شکل می‌گیرند.

استفاده بهینه از پتانسیل زمین‌های اطراف ایستگاه مترو با درنظر گرفتن کاربری‌ها، تراکم و متناسب با طرح تفصیلی شهر تهران از جمله مواردی هستد که مجتمع‌های ایستگاهی با در نظر گرفتن آن‌ها امکان‌سنجی می‌گردد.

این مجموعه‌ها می‌توانند با ترکیب صحیح کاربری‌ها، ضمن پایین آوردن حجم سفرهای شهری، ترافیک و آلودگی هوا و با ایفای نقشی تعیین کننده در توسعه، نظام بخشی و اصلاح ساختار شهر و سیستم حمل‌ونقل، مناطق جذاب و پرتحرکی در شهر به‌وجود آورند.

انتهای پیام/

۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
کد خبر: 65122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =