تحول در زیرساخت‌های منطقه یک تهران با برنامه‌های عمرانی جدید

معاون شهردار منطقه یک از اجرای پروژه‌های گسترده عمرانی و بهبود زیرساخت‌ها در سال ۱۴۰۳ خبر داد و پیش‌بینی کرد که این برنامه‌ها در سال ۱۴۰۴ با قوت ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مجید افشاری، معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه یک تهران به تشریح اقدامات انجام شده و برنامه‌های آینده این معاونت پرداخت و با اشاره به پخش ۷۴ هزار تن آسفالت و ایمن‌سازی ۲۸ نقطه خطرساز به حجم ۲۶ هزار متر مکعب در سال گذشته، تاکید کرد که این اقدامات به منظور ارتقای کیفیت زندگی شهروندان انجام شده است.

افشاری همچنین به اجرای ۲۵ پروژه احداثی طی دو سال گذشته با مساحتی بالغ بر ۳۰ هزار متر مربع اشاره کرد و افزود: افتتاح چند پروژه احداثی در سال گذشته از قبیل اسکان کارگری ناحیه ۹ ، فاز اول و دوم پروژه خرگوش دره ،فاز اول پیاده راه شهرک شهید محلاتی و پیشرفت محسوس پروژه های در حال اجرا از قبیل احداث مجموعه ورزشی ازگل، گلابدره، قیطریه و باغ فردوس از اقدامات اجرایی بوده است.

او به اجرای نهضت پیاده رو سازی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از ۷۰ معبر مناسب سازی و مبادی ورودی و خروجی منطقه بازپیرایی شد.

افشاری همچنین ایمن سازی و رفع خطر روددره های دربند، دارآباد و درکه و اتمام کلیه پروژه های مصوب توسعه محلی در شش ماهه اول سال جاری را از دیگر اقدامات دانست.

انتهای پیام/

 

۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
کد خبر: 66835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 2 =