به گزارش خبرنگار شهر؛ سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه آیین افتتاح مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا در مرکز سیلوی تهران در منطقه ۱۶ در جمع خبرنگاران گفت: این حرکتی بزرگ است که با همکاری شهرداری تهران شروع کردیم و در حال حاضر این مرکز جزو مراکزی است که بحث بازسازی فضاهای قدیمی در آن مطرح است.
او افزود: صنایع غذایی یکی از بزرگترین صنایع کشور است و ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی را تشکیل می دهد و نو آوری ها در این حوزه بسیار مهم است. این مراکز کمک می کنند که نو آوری به کارخانجات بیاید.
ستاری به مشکلات صنایع نان اشاره کرد و ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات این زنجیره تفاوت قیمت ارز است. صنایع مربوط به تهیه نان از ارز یارانه ای سیستم استفاده می کنند و این باعث می شود که نو آوری ها تبلور نداشته باشد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: ساختار تولید نان در کشور سنتی است که باید تغییر کند. در این زمینه شرکت های خصوصی خوبی داریم و در حال تغییر مسیر مصرف هستیم. به هر حال قوت غالب مردم ما نان است و این صنعت در حال تحول است.
خبرنگار: اکبر بیاتی
نظر شما