به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، علی اصغر ژولیده اظهار کرد: در جشنواره خوراک اقوام ایرانی، بیش از ۱۲۰ نوع غذای محلی از شهروندان مناطق ۴، ۶، ۷، ۸، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ تهران ارائه شد و در پایان، ۱۰ نفر از شرکتکنندگان برتر توسط هیئت داوران معرفی و با لوح تقدیر و جوایز ویژه مورد قدردانی قرار گرفتند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: همزمان با برگزاری جشنواره، نشست تخصصی گردشگری شهری با حضور یکی از مدرسان برجسته این حوزه در فرهنگسرای اندیشه و با مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از شهروندان برگزار شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۷ یادآور شد: همچنین در بخش جنبی این برنامه، گروههای موسیقی محلی، سیاهچادرهای اقوام ایرانی، بازیهای بومی و محلی، عروسکهای نمایشی اقوام و غرفههای صنایعدستی فضایی شاد و پرنشاط برای بازدیدکنندگان برپا شد.
انتهای پیام/
نظر شما